Antena Căutare

Premiul cel mare le face cu ochiul. Una dintre pretendente şi-a schimbat părerea despre Burlac: "Nu-l mai consider atât de groaznic"

La un premiu atât de consistent toate cele patru tinere încearcă să-l convingă pe burlacul Emilian că nu este angajată într-o relaţie.

La un premiu atât de consistent toate cele patru tinere încearcă să-l convingă pe burlacul Emilian că nu este angajată într-o relaţie. Oana este una dintre fetele care visează să intre în posesia unei sume consistente de bani şi în ciuda părerii iniţiale, acum îl priveşte cu alţi ochi pe cel pe care trebuie să-l cucerească.

În primă fază Oana a considerat că Emilian este un bărbat imposibil de iubit, însă de-acum lucrurile s-au schimbat definitiv, ba mai mult începe să-l simpatizeze: "Nu-l mai consider atât de groaznic", recunoaşte concurenta.

Oana este una dintre cele 4 pretendente atrăgătoare care vor încerca să-i cucerească inima burlacului Emilian Ciocănel, el, la rândul lui, confruntânu-se cu provocarea de a reuși să ia cea mai bună decizie.

Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Insă, dacă el face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.

Scene fierbinţi la "Totul pentru dragoste". Andra s-a folosit de o baghetă... magică pentru a-l convinge pe Em... Burlacul Emilian Ciocănel, întâlnire de milioane cu Francesca! Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x