Antena Căutare

Transpalnt de ficat și... suflet. Viața Iuliei s-a schimbat când l-a întâlnit pe Grigore Leșe: ”El este un vrăjitor prin harul pe care îl are”

Iulia Gorneanu, fosta iubită a artistului de muzică populară Grigore Leșe, are 48 de ani și de când se știe a iubit arta și folclorul.

Iulia Gorneanu, fosta iubită a artistului de muzică populară Grigore Leșe, are 48 de ani și de când se știe a iubit arta și folclorul.

Viața alături de un artist. Iulia: ”Relația cu Grigore Leșe a durat peste 15 ani. Cumva... este o paranteză în viața mea, din care mi-au rămas flash-uri”

Provine dintr-o familie de intelectuali, iar copilăria i-a pus bazele valorilor tradiționale. Chiar dacă relația lor s-a încheiat după 15 ani, Iulia spune că întâlnirea cu marele artist i-a schimbat viață.

Directoare a unei galerii de artă, Iulia a fost la un pas de moarte în toamna lui 2016. Aflată într-o călătorie în străinătate, Iulia a suferit o criză hepatică, fără să știe, la acel moment, că este grav bolnavă. A stat mai multe luni în comă, iar în cele din urmă a suferit un transplant de ficat. După aceastî experiență, a învățat să aprecieze într-un alt mod viața.

Viața alături de un artist. Iulia: ”Relația cu Grigore Leșe a durat peste 15 ani. Cumva... este o paranteză în viața mea... Totul pentru dragoste! Florin Neby, fost sportiv de performanță, și-a întâlnit sufletul pereche în sala de fitness: &quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x