Maratonul filmelor de Crăciun și al emisiunilor speciale de sărbători, gratuit, pe AntenaPlay

Antena 1 și AntenaPlay marchează zilele speciale de sărbători cu programe speciale și o mulțime de surprize pentru întreaga familie.

Maratonul filmelor de Crăciun și al emisiunilor speciale de sărbători, gratuit, pe AntenaPlay

Ediţii de sãrbãtoare ale celor mai îndrãgite emisiuni zilnice, premiere ale unor filme ce surprind magia sãrbãtorii, precum şi ediţii speciale ale Observatorului, toate se vor regãsi în programul special de Crãciun de la Antena 1 și online pe AntenaPlay, astfel că platforma oferă și un cadou noilor abonați. În campania „Crăciunul ţine 10 zile la AntenaPlay”, abonamentele activate în perioada 20-30 decembrie, vin cu o lună acces gratuit, pentru a putea urmări toate emisiunile, dar și canalele live.

Programe speciale de Crăciun pe AntenaPlay

Citește și: ”Acasă de Crăciun” cu Ștefan Bănică și invitații săi, show de excepție pe 25 decembrie, de la 23:45, la Antena 1

Programe speciale de Crăciun de care se bucură toată familia, emisiuni zilnice în ediții de sărbătoare, filme ce surprind magia sărbătorilor și ediții speciale de Observator, toate se pot vedea pe AntenaPlay. Mai mult, Happy Channel a dat startul maratonului celor mai frumoase filme de Crăciun, ce pot fi urmărite în fiecare săptămână, de joi până duminică, de la ora 20:00 pe canalul live din platforma AntenaPlay. În plus, pe canalul live Mireasa, fanii emisiunii pot petrece Crăciunul alături de concurenți sau pot urmări ce se întâmplă în casă la orice ora din zi sau din noapte.

Citește și: De Crăciun, Antena 1 a pregătit zile cu magie pentru toată familia

Astfel, toată familia se poate relaxa cu peste 100.000 de ore de conținut din emisiuni și cele șapte canale Antena TV Group, live 24/24. Platforma AntenaPlay este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă sau laptop.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri