- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
In a opta saptamana de cantonament, concurentii au ocazia de a se abate putin de la dieta, insa fara consecinte grave asupra greutatii lor. Alaturi de Daiana Anghel, ei sunt intampinati de Antonio Passarelli, un bucatar veritabil din sudul Italiei.
El le arata cum pot gati sanatos, simplu dar si gustos. Pe concurenti ii astepata o masa plina cu alimente dietetice. Antonio Passarelli lanseaza si o provocare: dupa ce le va arata cum sa prepare o ciorba care are mai putin de 350 de calorii, fiecare din acestia va trebui sa isi gateasca felul doi. Intreaga masa trebuie sa se situeze cat mai aproape de 800 de calorii.
Premiul pentru care lupta cei noua concurenti este un voucher de 1000 de euro oferit de Centrul de infrumusetare Miko Beauty Center.
Pentru un sos de rosii gustos, dar cu putine calorii, Antonio marunteste rosiile, si le pune in tigaie alaturi de usturoi si busuioc. Igredientul secrete care da un gust unic sosului si pe care il recomanda specialistul este telina. El le prepara o ciorba de linte, peste care adaiga sosul de rosii.
Incantati de propunerea bucatarului italian, de a combina singuri alimentele pentru a crea o masa sanatoasa, concurentii se apuca imediat de treaba. Concurentii au gatit:
Bogdan - 344,3 kcal. El a demonstrat ca este un bun bucatar, iar talentul lui a fost apreciat de Antonio. El a ales un piept de pui cu mix de legume, totul asezonat cu putin ulei si zeama de lamaie.
Marius - 362,1 kcal. El a incercat sa substituie alimentele pe care le-ar fi mancat in mod obisnuit. Si el a optat pentru piept de pui, cu ciuperci in loc de paine si o salata simpla de rosii cu castraveti.
Gratian - 455 kcal. Tanarul a creat o combinatie mai neobisnuita, insa care au un gust foarte bun: piept de pui cu telina si busuioc. El a mai adaugat si o garnitura de legume fierte.
Alex - 626 kcal. Cel mai nou concurent din campus a ales o varianta inedita pentru felul doi de mancare. Fara nicio garnitura sau legume, el a optat pentru piept de pui asezonat cu... somon. Din pacate, manacrea nu a fost bine gatita, il atentioneaza bucatarul.
Dragos - 612,4 kcal. Fostul luptator de sumo a gastit un preparat gustor: file de pangasius, pastrav si somon la gratar, cu sote de ciuperci, clatite putin in vin. Din pacate, vinul ridica foarte mult nivelul caloriilor.
Veronica - 414,9 kcal. Antonio si-a dat seama imediat ca aceasta a trait in Italia, datorita felului de mancare pe care l-a preparat. Ea a gatit pastrav, cu telina si castraveti, asezonat cu ulei de masline, otet balsamic si lamaie.
Ruxandra - 465,4 kcal. Ea a ales sa combine un piept de pui la gratar cu un mix de legume. Apoi, a adaugat preparatului si cateva fructe proaspete: mere, kiwi, ananas si mandarina.
Andreea - 443,9 kcal. Pentru ca a avut probleme in prepararea somonului,Andreea are grija sa il avertizeze pe celebrul bucatar ca nu ar trebui sa guste preparatul ei. Garnitura propusa de ea este formata dintr-un mix de legume si ciuperci.
Flavia - 170,35 kcal. Tanara de 33 de ani a gatit un piept de pui, cu garnitura de legume si o salata de rosii cu castraveti. Ea a asezonat preparatul cu putin usturoi. Piesa de rezistenta a fost insa ananasul prajit, cu gust de... peste!
Sursa foto: esiweb.org
VIDEO! Bogdan de la "Marele castigator" s-a insurat cu iubita sa, dupa o relatie de 24 de ani... Gabriela Vranceanu Firea si Victor Ciutacu, in topul celor mai mediatizati realizatori tv...