Căutare Live

Carmen Tănase, despre cea de-a doua ei mare pasiune: “Într-un fel am și această profesie. Nu mi-am părăsit prima dorință”

Actriță îndrăgită de publicul român, dar și mare iubitoare de animale, Carmen Tănase mărturisește că a reușit de-a lungul timpului să-și împace cele două mari pasiuni. A ales actoria, însă cu toate astea, nu a renunțat nici la medicina veterinară.

Actriță îndrăgită de publicul român, dar și mare iubitoare de animale, Carmen Tănase mărturisește că a reușit de-a lungul timpului să-și împace cele două mari pasiuni. A ales actoria, însă cu toate astea, nu a renunțat nici la medicina veterinară.

Carmen Tănase, buni Smaranda din serialul “O grămadă de caramele”, serial care mai poate fi urmărit de telespectatori luni (6 noiembrie) și marți (7 noiembrie), de la ora 19.00, la postul de televiziune Happy Channel, recunoaște că acest personaj a cucerit-o.“Îmi place mult de tot că buni are umor, este o persoană puternică și îi echilibrează pe toți. Seamănă un pic cu mine. Acum, știi cum e, fiecare actor își aduce personajul un pic la el. Sper că așa o să fiu și eu când o să fiu bunică” , mărturisește Carmen Tănase în cadrul ediției “Happy Night”, pe care postul de televiziune Happy Channel o difuzează luni (6 noiembrie), de la ora 23.00.

Și-a dorit să devină medic veterinar, însă chiar dacă nu a urmat studii de specialitate, s-a lovit de-a lungul timpului și de acest domeniu. “Într-un fel am și această profesie. Îmi cer sfaturi toți prietenii mei care au probleme cu animalele lor. Primul telefon îl dau la mine și nu la medicul veterinar, ceea ce nu e bine, dar dacă m-am născut cu animalele pe piept, ca să zic așa, cam știu din experiență și atunci le spun. Cumva, nu mi-am părăsit prima dorință, niciodată!”, a povestit Carmen.

Interviul integral cu îndrăgita actriță, telespectatorii îl pot urmări luni, de la ora 23.00, în emisiunea Happy Night de la Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

Doi mari actori se alătură distribuției serialului de la Antena 1. Doru Ana și Adriana Șchiopu sunt soț și soție în “Fru... Adrian Titieni, despre primul pas spre cariera de actor: “Eram un licean conștiincios, mă pregăteam pentru Științe Econo...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri