Căutare Live

De Ziua Mondiala a Teatrului, romanii au sustinut TEATRU TV, la Antena 1

Aproape 900. 000 de romani urmareau ieri “Bani din cer”, un public care ar fi putut umple simultan toate salile de teatru din tara. Ieri, Romania a sarbatorit Ziua Mondiala a Teatrului, cum altfel mai bine decat alaturi de actori indragiti care au urcat emotionati pe scena pentru a oferi publicului, dupa ore indelungi de munca, o alta lume, spectacol si talent. Miecurea aceasta, poate mai mult ca niciodata, de aceasta zi s-au bucurat privind teatru sute si sute de mii de romani de pretutindeni, de varste si ocupatii foarte diferite.

“Bani din cer” a fost piesa care a strans in fata micilor ecrane un numar impresionant de persoane, spectacolul in regia lui Horatiu Malaele fiind difuzat de Antena 1 in cadrul ambitiosului proiect TEATRU TV. Aproape 900 000 de romani la nivel national au ales ieri TEATRU TV, fiindu-i alaturi lui Mihai Bendeac in demersul sau indraznet de a aduce aceasta arta pe micile ecrane, mult mai aproape de oameni. In minutul de aur, 20:42, 1 189 000 de romani urmareau TEATRU TV la Antena 1.

Piesa “Bani din cer” a avut parte de un public frumos nu numai la inregistrare, in sala Teatrului de Comedie, ci si acasa. Pentru a-l sustine pe carismaticul Mihai Bendeac au venit la filmarea piesei familia, prieteni si apropiati printre care si nume cunoscute precum Angela Similea, Anca Pandrea, Monica Petrica, Delia si Razvan Munteanu, Geanina Ilies, Andrei Kerestely, Mihai Margineanu, Gabriel Cotabita, Razvan Simion si Stephan Pelger.

In ceea ce priveste publicul de acasa, “Bani din cer” s-a bucurat de un public premium, savurosul spectacol atragand in fata micilor ecrane preponderent manageri si profesionisti din mediul urban. Potrivit datelor furnizate de Kantar Media, telespectatorii care au urmarit ieri TEATRU TV detin studii medii si superioare, iar in ceea ce priveste varsta, piesa “Bani din cer” a atras atat un public tanar cu varste cuprinse intre 25-34 ani, cat si un public matur cu varste intre 45-54 ani, acestea fiind categoriile cel mai puternic evidentiate.

Miercurea viitoare, de la 20.30, telespectatorii sunt asteptati sa se bucure din nou alaturi de Mihai Bendeac de o piesa spumoasa, “O noapte furtunoasa” si sa sustina prin simpla placere de a privi TEATRU TV. La inregistrarea piesei “O noapte furtunoasa”, alaturi de Mihai Bendeac au venit la Teatrul de Comedie nume cunoscute, sustinatori ai TEATRU TV, intre care Calin Peter Netzer, Irina Margareta Nistor, Mihaela Calin, Nicolai Tand, Mirela Boureanu Vaida, Tania Budi, Crina Abrudan, George Mihaita, Alina Puscas, Nicole Dutu. Printre sustinatori s-au aflat ieri la Teatrul de Comedie si foarte multi tineri, care, pe langa bucuria de a-l vedea pe Mihai Bendeac jucand, au avut ocazia de a descoperi o piesa de teatru despre care vor avea cu siguranta mult mai multe de povestit acum la ora de limba romana.

Din distributia spectacolului “O noapte furtunoasa” fac parte: Mihai Bendeac, Cerasela Iosifescu, Doru Ana, George Ivascu, Vlad Logigan, Andrei Mateiu, Alina Berzunteanu. Costumele: Eliza Munteanu. Regia: Gelu Colceag. Scenografia: Bogdan Spataru. Scenariu: I. L. Caragiale.

"Gorila Joe": un film impresionant, o lectie de viata! La Antena 1, de la 20:30!... Andrei Aradits, pus pe liber la „Te cunosc de undeva!”...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri