Căutare Live

Diseară, de la ora 22:00, la Antena 1 - Revelionul Starurilor 2020, prezentat de Dan Negru: Secretele măștilor

Zece măști, una mai spectaculoasă decât alta, vor urca diseară, 31 decembrie, de la ora 22:00, pe scena Revelionului Starurilor 2020, prezentat de Dan Negru, la Antena 1. Zece măști, în spatele cărora se vor afla celebrități din diverse domenii, pe care vor trebui să le ghicească vedetele aflate în platou. Majoritatea măștilor au fost realizate în Statele Unite, la Los Angeles.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru

Una dintre cele mai complicate și spectaculoase măști este vrăjitoarea Ursula, din Mica Sirenă. Masca este una dintre cele mai costisitoare, prețul ei ajungând la multe mii de euro. O astfel de mască se folosește în cinematografie și a fost făcută la comandă, la Los Angeles. Construirea ei, mai exact sculptarea, a durat două luni de zile”, spune Andreea Rădulescu, master make-up special și coordonatoarea echipei de machiaje speciale. “Au existat dificultăți la coafarea Ursulei, întrucât capul era mai mare decât circumferința perucii. De aceea a fost nevoie să se apeleze la diverse trucuri”, adaugă aceasta. Cum arată vrăjitoarea Ursula pe scena Revelionului 2020 prezentat de Dan Negru, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în noaptea dintre ani, de la ora 22:00.

Mai multe celebrități au avut oareșce dificultăți la purtarea măștilor. De exemplu, vedeta care l-a întruchipat pe Joker nu putea să respire decât pe nas și nu putea să vorbească. “De aceea masca a fost mai întâi pictată și apoi aplicată pe fața vedetei, ca să nu-i ținem acesteia prea mult timp gura acoperită”, explică Andreea Rădulescu.

Probleme cu respirația a avut și vedeta din spatele măștii Rafiki, care nu putea respira decât pe gură, “și care era și ușor claustrofobă”. La rândul ei, vedeta care s-a ascuns în spatele Motanului încălțat a suferit de cald, din cauza costumului îmblănit. Dificil a fost și pentru cel sau cea din spatele măștii Baba, o mască scumpă, realizată din silicon și folosită în cinematografie. “Vedeta era deranjată de mască, pentru că nu putea respira bine. A tras de ea și a rupt-o puțin în jurul gurii. Pe ultima sută de metri, s-a desprins și părul măștii, din cauza greutății pălăriei”, își amintește Andreea Rădulescu.

Cele mai complicate măști ale Revelionului 2020 sunt, din punctul de vedere al Andreei Rădulescu, specialistul în machiaj special care le-a și realizat, Rafiki, Ursula, Baba și Motanul încălțat. Fiecare vedetă din spatele acestor măști a stat la machiaj nu mai puțin de trei ore. Cine sunt celebritățile din spatele acestor măști, dar și și vedetele care întruchipează celelalte șapte personaje ale nopții dintre ani, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 22:00, numai la Revelionul Antenei 1, prezentat pentru al 20-lea an consecutiv de Dan Negru.

Ești pregătit pentru acțiune și cascadorii nebunești? „Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage” ne asigură porția de adren... Cel de-al 20-lea Revelion cu Dan Negru, la Antena 1: Cea mai tare petrecere din noaptea dintre ani!...
Ultimele știri