Antena Căutare

FOTO: Îţi mai aminteşti de Edit de la "Mireasă pentru fiul meu"!? Cât de mult s-a schimbat fosta concurentă după ieşirea din competiţie

La aproape doi ani de la participarea la show-ul matrimonial "Mireasă pentru fiul meu", Edit, fosta concurentă care a format pentru scurt timp un cuplu cu George, s-a schimbat radical.

La aproape doi ani de la participarea la show-ul matrimonial "Mireasă pentru fiul meu", Edit, fosta concurentă care a format pentru scurt timp un cuplu cu George, s-a schimbat radical.

FOTO: Aurelian de la "Mireasă pentru fiul meu" a uitat-o pe Gina! Cu cine se iubeşte fostul concurent

La scurt timp după ce a părăsit competiţia iubirii, Edit a cunoscut marea dragoste şi a radiat de fericire, însă totul nu a durat prea mult. La scurt timp, însă, aceasta a optat pentru o schimbare radicală de look, renunţând la blondul care a consacrat-o şi optând pentru o nuanţă de roşcat intens.

Mai mult de atât, Edit a fost surprinsă într-o ipostază uimitoare, ţinând în braţe un bebeluş frumos foc. Deşi mai mulţi prieteni virtuali au complimentat-o şi i-au spus că i-ar sta bine în calitate de mămică, Edit nu a oferit nicio explicaţie privind cine ar fi micuţul drăgălaş.

Andrei şi Cristina, foşti concurenţi "Mireasă pentru fiul meu", apariție incendiară, la plajă! Imaginile cu care și-au încântat fanii

La intrarea în emisiune, Edit se caracteriza ca fiind o fire veselă, jucăuşă, încăpăţânată, dar sinceră. Deşi a încercat să aibă o relaţie cu George, lucrurile dintre ei nu au funcţionat, iar la scurt timp, aceasta a părăsit emisiunea.

Giani Kiriță taie lemne ca un maestru, Rona Hartner se distrează la tiroliană, deși e în fustă! De data asta, Nea Mărin ... Splash! Vedete la apă. Ioana Popescu are o colecție de peste 150 de monede și bancnote...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x