Căutare Live

Recunoşti vedeta din spatele măştii - Spiderman? Personajul a refăcut celebra scenă a sărutului

Zece măști, una mai spectaculoasă decât alta, au urcat pe scena Revelionului Starurilor 2020, prezentat de Dan Negru, la Antena 1. Ce vedetă se află în măştii - Spiderman?

Recunoşti vedeta din spatele măştii - Spiderman? Personajul a refăcut celebra scenă a sărutului

Bărbat sau femeie? Invitații au încercat să afle cine se ascunde în spatele măștii lui Spiderman, care a refăcut celebra scenă a sărutului din film. Într-un final aceștia au decis, este femeie!

Pentru a fi mai ușor de recunoscut, personajul a interpretat o piesă, însă, surpriză vocea nu le-a fost de ajutor. Așadar, Dan Negru a dat un mic indiciu, invitați s-au aflat cel puțin o dată pe aceeași scenă cu vedeta.

Cine se ascunde în spatele măștii? Nimeni alta decât Anca Țurcașiu.

Recunoşti vedeta din spatele măştii - Maleficent? Una dintre cele mai senzaționale măști din acest an... Recunoşti vedeta din spatele măştii - Iepurele? Nimeni nu a reușit să recunoască personajul din Alice în Țara Minunilor...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri