Căutare Live

Ștefania a dat din casă! Zeița de la „Asia Express – Drumul Comorilor” e hotărâtă! Ce va face, până să înceapă toamna

Ștefania, fostă concurentă în „Asia Express – Drumul Comorilor”, a dezvăluit ce planuri are până să înceapă toamna, în cadrul campaniei „Vara cu 100 de prieteni”.

La întrebarea „Tu ce faci vara asta?”, Ștefania, care a fost cerută în căsătorie de Speak, în cursa „Asia Express – Drumul Comorilor”, a răspuns în stilul ei caracteristic, fermecător.

AI „VARA CU 100 DE PRIETENI”, LA ANTENA 1

Epidemia de coronavirus izbucnită în România a afectat inclusiv planurile de vacanță ale vedetelor, motiv pentru care multe staruri au ales vacanțe în țară, pentru a se proteja de riscul infectării.

Speak și Ștefania, noi declarații după Asia Express: "În trei ani de relaţie, n-am stat o săptămână unul fără celălalt" Cum s-a schimbat viața lor după show

Mai multe vedete au decis să se alăture campaniei „Vara cu 100 de prieteni”. Urmărește clipul de mai sus, pentru a afla ce și-a propus Ștefania, pentru vara aceasta.

Ștefania și Speak au ajuns până în finala „Asia Express – Drumul Comorilor”, dar marele premiu le-a revenit lui chef Sorin Bontea și coechipierului său, Răzvan Fodor.

Cristi Iacob are planuri mari, înainte de lansarea noului sezon „Te cunosc de undeva!”. „O să fiu foarte elastic” – VIDE... Nea Mărin a dezvăluit cum a ales să-și petreacă timpul liber, în „Vara cu 100 de prieteni”. „Am umblat prin țara mea sup...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x