Ștefania a dat din casă! Zeița de la „Asia Express – Drumul Comorilor” e hotărâtă! Ce va face, până să înceapă toamna

Ștefania, fostă concurentă în „Asia Express – Drumul Comorilor”, a dezvăluit ce planuri are până să înceapă toamna, în cadrul campaniei „Vara cu 100 de prieteni”.

La întrebarea „Tu ce faci vara asta?”, Ștefania, care a fost cerută în căsătorie de Speak, în cursa „Asia Express – Drumul Comorilor”, a răspuns în stilul ei caracteristic, fermecător.

AI „VARA CU 100 DE PRIETENI”, LA ANTENA 1

Epidemia de coronavirus izbucnită în România a afectat inclusiv planurile de vacanță ale vedetelor, motiv pentru care multe staruri au ales vacanțe în țară, pentru a se proteja de riscul infectării.

Speak și Ștefania, noi declarații după Asia Express: "În trei ani de relaţie, n-am stat o săptămână unul fără celălalt" Cum s-a schimbat viața lor după show

Mai multe vedete au decis să se alăture campaniei „Vara cu 100 de prieteni”. Urmărește clipul de mai sus, pentru a afla ce și-a propus Ștefania, pentru vara aceasta.

Ștefania și Speak au ajuns până în finala „Asia Express – Drumul Comorilor”, dar marele premiu le-a revenit lui chef Sorin Bontea și coechipierului său, Răzvan Fodor.

Ultimele știri