Live acumNunta cu scantei (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

AntenaPlay scoate din arhivă emisiunile Antenei 1, editii de colectie, care au scris istorie

Telespectatorii vor putea urmãri o colecţie ineditã de momente speciale din cele mai îndrãgite emisiuni ale postului, din 1999 şi pânã acum, prezentate de Horia Brenciu, Mihaela Rãdulescu, Marius Tucã, Mircea Radu, Dan Negru şi ceilalţi amfitrioni ai postului.

La aniversarea a 25 de ani de existenţã pe piaţa media din România, Antena 1 le oferă internauţilor un cadou special. Patru zile de acces gratuit la show-urile care au scris istorie, exclusiv pe AntenaPlay chiar aici > https://antenaplay.ro/25-ani-antena-1.

În plus, canalul Antena 1 live poate fi vizionat gratuit timp de 4 zile, din 29 noiembrie până in 2 decembrie, aici > https://antenaplay.ro/live/antena1

Telespectatorii vor putea urmãri o colecţie ineditã de momente speciale din cele mai îndrãgite emisiuni ale postului, din 1999 şi pânã acum, prezentate de Horia Brenciu, Mihaela Rãdulescu, Marius Tucã, Mircea Radu, Dan Negru şi ceilalţi amfitrioni ai postului. Iată câteva din emisiunile de colecție care pot fi urmărite pe platforma AntenaPlay: primele ediţii ale matinalului “Neatza in Epoca de Piatră”prezentate de Horia Brenciu în anul 1999, “Noaptea Târziu cu Mircea Badea” din anul 2000, “Marius Tucă Show” din 2001, „Din Dragoste cu Mircea Radu” din 2002.