Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Detaliile de coşmar din viaţa unei concurente de la „Mireasă pentru fiul meu": "Mi-a umplut fața de sânge. Am vrut să mă sinucid"

Emilia si-a deshis sufletul, facand dezvaluiri incredibile despre viata pe care a trait-o langa fostul ei sot. Batai, scandal, injuraturi și violenta la cote maxime.

Emilia și-a deschis sufletul, făcând dezvăluiri incredibile despre viața pe care a trăit-o lângă fostul ei soț. Cu această ocazie, mama tinerei a descoperit prin ce iad a trecut.

Bătăi, scandal, înjurături și violență la cote maxime. Tânăra s-a temut de nenumărate ori pentru viața ei. "Fostul meu bărbat dadea și cu picioarele în mine, nu doar cu mâinile".

Disperată, a încercat chiar să se sinucidă, de două ori, luând pastile. A apelat și la autorități, neștiind cum să mai procedeze.

În timpul unei bătăi, Emilia a leșinat, rămânând inconștientă la podea. Din cauza violenței fizice repetate, a ajuns să nu mai știe nici măcar unde stă. Totul a culminat cu momentul în care a încercat să îi dea foc și să o taie cu cuțitul.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro