Live acumDragoste de tata
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Gata, au trecut Sfintele Sărbători Pascale! Cu ”Total Crunch” e ușor să redevii ușor ! Iar Neatza îți vine în ajutor!

Da, știm, de sărbători ai cam făcut exces. De aceea, Neatza îți vine în întâmpinare și te ajută să redevii ușor! Urmărește emisiunea dis de dimineață și trimite un mail pe [email protected] cu răspunsul la întrebarea Flaviei. Dacă răspunsul tău e cel mai interesant, te alegi cu aparatul multifuncțional de fitness ”Total Crunch”, de la AloShop.

Da, știm, de sărbători ai cam făcut exces. De aceea, Neatza îți vine în întâmpinare și te ajută să redevii ușor! Urmărește emisiunea dis de dimineață și trimite un mail pe [email protected] cu răspunsul la întrebarea Flaviei. Dacă răspunsul tău e cel mai interesant, te alegi cu aparatul multifuncțional de fitness ”Total Crunch”, de la AloShop.

Săptămâna aceasta Flavia și Cătălin vă prezintă ce tipuri de mișcări puteți face cu aparatul de fitness TOTAL CRUNCH . Trebuie să trimiteți răspunsul corect pe adresa [email protected], cel mai interesant urmând a fi premiat. Dacă nu ai câștigat azi, nu-i nimic, și mâine e o șansă! Simplu, nu?

Total Crunch este aparatul de fitness cu care lucrezi mai multe grupe de muschi in acelasi timp, perfect pentru a slabi, a-ti modela si tonifia corpul! Impreuna cu el primesti gratuit si folia osmotica FIT Osmotic Wrap care va stimula transpiratia si va face ca antrenamentul tau sa fie si mai eficient.

Total Crunch foloseste un sistem de simetrie inversa cu care poti lucra toate tipurile importante de exercitii de fitness si sa iti antrenezi principalele grupe de muschi, toate acestea in acelasi timp si pe toata durata antrenamentului.

Total Crunch este un aparat de fitness complet si eficient, care combina exercitiile de forta cu exercitiile cardio. Cu ajutorul lui vei arde calorii, vei creste masa musculara, iti vei tonifia corpul si vei pierde in greutate. Profita de cadoul primit si poarta FIT Osmotic Wrap in timpul antrenamentelor tale pentru a le maximiza rezultatele.

Cu Total Crunch trebuie doar sa schimbi pozitia picioarelor pentru a mari intensitatea exercitiilor cu pana la 50%. Si cu doar o schimbare a pozitiilor mainilor, te vei putea concentra asupra grupelor de muschi pe care doresti sa le lucrezi mai intens. Cu priza inversa lucrezi bicepsii si muschii dorsali, cu priza normala faci exercitii pentru piept si umeri iar cu priza laterala lucrezi spatele si muschii deltoizi. Este ideal atat pentru incepatori cat si pentru utilizatorii experimentati.

Te poti bucura de toate acestea in deplina siguranta si in confortul casei tale, iar designul revolutionar al produsului iti permite sa il strangi cu o singura mana si sa il depozitezi oriunde.

Total Crunch este aparatul de fitness perfect pentru a slabi, a-ti modela si tonifia corpul si pentru a-ti intari musculatura picioarelor, feselor, mainilor, spatelui si muschii pectoriali. Iar cu folia osmotica FIT Osmotic Wrap transpiri mai rapid si pierzi in greutate mai rapid! Astfel, cu Total Crunch vei obtine forma fizica pe care ti-o doresti mult mai repede!