Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Imagini de senzație cu protagonista serialului turcesc. Özge Özpirinççi, actrița principală din “Femeie în înfruntarea destinului”, este pasionată de yoga

Özge Özpirinççi, protagonista serialului turcesc “Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00, la Antena 1, a dezvăluit secretul siluetei sale fără cusur. În vârstă de 32 de ani, îndrăgita actriță din Turcia reușește să se mențină într-o formă de zile mari datorită sportului pe care îl practică frecvent – yoga.

Özge Özpirinççi, protagonista serialului turcesc “Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00, la Antena 1, a dezvăluit secretul siluetei sale fără cusur. În vârstă de 32 de ani, îndrăgita actriță din Turcia reușește să se mențină într-o formă de zile mari datorită sportului pe care îl practică frecvent yoga.

Özge Özpirinççi, actrița care o interpretează pe Bahar în Femeie în înfruntarea destinului, își ține fanii la curent cu activitățile sale prin intermediul postărilor pe care le face în mediul online.

Pasionată de yoga, Özge obișnuiește să le arate urmăritorilor ei de pe instagram, stadiul în care a ajuns în urma ședințelor efectuate.

Yoga este una dintre activitățile în care nu rezultatul este cel important, ci <<călătoria>>. Acest motiv este suficient de puternic pentru a o practica toată viața., este părerea actriței, care însoțește imaginile în care ea este surprinsă la ora de sport. Adepta acestui sport, Özge se bucură extrem de mult în momentul în care reușește să învețe diferite poziții de yoga.

Telespectatorii o pot urmări pe Özge Özpirinççi,, în această seară, de la ora 20.00, într-un nou episod Femeie în înfruntarea destinului”, producție în care ea joacă rolul principal. Serialul turcesc, difuzat la Antena 1, miercurea și joia, aduce în fața publicului o poveste impresionantă, care scoate la iveală forța nebănuită de care dă dovadă femeia atunci când este vorba de viața ei și a copiilor săi.

Abandonată de mamă la vârsta de opt ani, Bahar rămâne în grija tatălui și a bunicii sale, confruntându-se de-a lungul timpului cu sărăcia și traiul greu. Viața i se schimbă în momentul în care îl întâlnește pe Sarp Çesmeli(Caner Cindoruk), alături de care cunoaște adevărata fericire. Profund îndrăgostită, Bahar se căsătorește cu Sarp, iar cei doi ajung ulterior părinți. Totul se destramă pentru Bahar în momentul în care bărbatul iubit moare. Zi de zi, aceasta duce o luptă pentru supraviețuire și încearcă să rămână puternică pentru cei doi copii, băiețelul ei, în vârstă de patru ani, Doruk Çesmeli (Ali Semi Sefil), și fiica ei - Nisan Çesmeli(Kübra Süzgün), care are șapte ani.

Mamă singură, Bahar le vorbește în fiecare zi copiilor despre Sarp, dorind ca aceștia să păstreze vie amintirea tatălului lor. După o absență de 20 de ani, mama lui Bahar - Hatice Sarikadi(Bennu Yildirimlar), revine în viața acesteia, iar asta le va aduce numeroase surprize. Distribuția producției este completată de actorii Seray Kaya, Ayça Erturan, Ece Özdikici, Şerif Erol, Devrim Özder Akın, Feyyaz Duman.

Sursa foto: Instagram (Özge Özpirinçci)