Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00Sacrificiul

Pozitia oficială Antena Group cu privire la postarea lui Dan Negru, de pe pagina sa personală de Facebook

Postarea lui Dan Negru de pe pagina sa personală de Facebook referitoare la filmul “Touch me not/ Nu mă atinge-mă”, un lungmetraj realizat de Adina Pintilie, câștigător al Ursului de Aur, nu reprezintă poziția oficială a Antenei Group.

Postarea lui Dan Negru de pe pagina sa personală de Facebook referitoare la filmul “Touch me not/ Nu mă atinge-mă”, un lungmetraj realizat de Adina Pintilie, câștigător al Ursului de Aur, nu reprezintă poziția oficială a Antenei Group.

Premiul obținut de Adina Pintilie la Festivalul de Film de la Berlin este o reușită pentru cinematografia românească și o recunoaștere la nivel internațional.

Emisiunile Antenei Group au promovat și vor continua să promoveze cinematografia românească și noul val de actori și regizori. Irina Margareta Nistor, unul dintre cei mai cunoscuți critici de film din România, poate fi urmărită în fiecare marți și joi într-o rubrică specială la „Neatza cu Răzvan și Dani” și în fiecare duminică, la Happy Channel, în emisiunea „CineCOOL”.