Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Prima imagine cu Loredana şi Ionuţ, după ce au părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu"! Ce reacție jignitoare a avut publicul

Loredana şi Ionuţ de la "Mireasă pentru fiul meu" au stârnit multe controverse, în timpul competiției. Ipostazele în care au fost surprinși de nenumărate ori, au stârnit reacții nu tocmai plăcute din partea publicului.

Loredana şi Ionuţ de la "Mireasă pentru fiul meu" au stârnit multe controverse, în timpul competiției. Ipostazele în care au fost surprinși, de nenumărate ori, au stârnit reacții nu tocmai plăcute din partea publicului.

Dar iată că acum se pot bucura în voie de iubirea lor, fără privirile răutăcioase ale celorlalți, după ce Loredana a sărit gardul, pentru a fi alături de iubitul ei.

De atunci, cei doi sunt de nedespărţit şi nu-şi pot lua mâinile unul de pe celălalt. În sfârșit, pot da frâu liber sentimentelor, fără teama că vor fi judecați. D

Imediat, prietenii virtuali au început să își dea cu părerea despre relația celor doi. Prima imagine a cuplului, după ieșirea din competiție, a stârnit și primele discuții răutăcioase.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro