Record de audiență pentru serialul turcesc “Love Story”, de la Happy Channel!

 
+3 click pentru
galerie

Pe 22 februarie, serialul turcesc “Love Story” (“O poveste de iubire”), difuzat de la 20:00 la 22:00, pe Happy Channel, a avut cea mai mare audiență înregistrată de la lansare până în prezent!

Povestea de iubire cutremurătoare dintre Korkut Ali (Seçkin Özdemir) și Ceylan German (Damla Sönmez) și experiențele prin care trec personajele serialului captivează telespectatorii. Astfel, episoadele din “Love Story” difuzate ieri au atins 2.1 puncte de rating și 4.6% share, clasând postul de televiziune pe locul 4 în top all channels pe targetul Femei18-49 Urban.

Tot ieri, Happy Channel a înregistrat în Prime Time cea mai mare audiență din 2017! Așadar, între 19:00 - 23:00, Happy Channel ocupat locul 4 în Top All Channels în cadrul publicului feminin cu vârste cuprinse între 18 - 49 ani din mediul urban, cu 1.5 puncte de rating și 3.5% share.

În curând, pe Happy Channel va avea premiera primul serial din România filmat integral cu telefonul mobil, din distribuția căruia fac parte Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Virginia Rogin, Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Rapha Tudor, Bubu, Andreas Petrescu, Silviu Mircescu, Tatiana Șelaru și Ada Dumitru.

 

 

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA SRL

Target: Femei 18-49 Urban

 

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe