Antena Căutare

Top patru momente spectaculoase cu finaliștii de la ”Ultimul Trib”! Prin ce au trecut Mircea Zamfir și Sorin Brotnei înainte de a ajunge să lupte pentru marele premiu

Marea Finală a emisiunii ”Ultimul Trib” va fi difuzată vineri, de la 22:30, la Antena 1, când Sorin Brotnei și Mircea Zamfir se vor lupta pentru marele premiu. 

Marea Finală a emisiunii ”Ultimul Trib” va fi difuzată vineri, de la 22:30, la Antena 1, când Sorin Brotnei și Mircea Zamfir se vor lupta pentru marele premiu.

La început au fost 21 de concurenți, ce au fost împărțiți în trei echipe - Lemurii, Crocodilii și Cameleonii. Au trecut luni de zile de atunci, timp în care aceștia și-au testat limitele și au fost supuși unor probe care mai de care mai dificile, în urma cărora au avut loc eliminări. Timpul a trecut, iar cei mai puternici au continuat să lupte pentru a-și asigura locul în ”Ultimul Trib”. Acum, însă, confruntarea se va da între Mircea Zamfir și Sorin Brotnei, care au trecut, de-a lungul timpului, prin momente dificile, pe care îți propnem să le revezi, mai jos!

Mircea Zamfir, mărturisiri despre cel mai emoționant moment

A fost un luptător și a dovedit asta în timpul emisiunii, în timpul probelor în urma cărora s-a autodepșit, dar Mircea Zamfir are și o latură sensibilă. Pe care n-a ezitat să o arăte încă de la început. Mai exact, înainte de a pleca în Madagascar, el se declara că a fost impresionat de un copil care și-a donat organele: ”Am fost la un pas de stop respirator.”, spunea el.

Mircea Zamfir, accidentat la ”Ultimul Trib”

A vrut cu orice preț să ajungă în Marea Finală și nu s-a gândit la sacrificiile pe care le face. A încercat să facă față cu brio fiecărei probe, dar la un moment dat, la începutul lunii februarie, el s-a accidentat grav. I s-a umflat piciorul rău și nu credea că va mai putea să continue. A avut noroc, însă, dovadă fiind faptul că acum este în Marea Finală.

Sorin Brotnei, îndrăgostit până peste cap de soția lui

A ales să plece în Madagascar la scurt timp după ce a aflat că va deveni tată, soția lui fiind însărcinată în doar câteva luni, iar în timpul competiției a primit o înregistrare cu partenera de viață, ceea ce l-a emoționat teribil: ”E la fel de frumoasă.”, spunea el atunci.

De asemenea, artistul care a reușit să ajungă până în Marea Finală de la ”Ultimul Trib” declara că nu e obișnuit să stea departe de aleasa inimii lui. "Nu e deloc plăcut să fiu departe de soţia mea însărcinată!", spunea el în timp ce se afla în Madagascar.

Urmărește confruntarea finală de la ”Ultimul Trib”, vineri, de la 22:30, la Antena 1, când Mircea Zamfir și Sorin Brotnei vor lupta pentru marele premiu.


Lucruri neștiute despre Mircea Zamfir, finalist la ”Ultimul Trib”! Cum a ajuns în sala de sport și ce a făcut înainte de... Ultima noapte. Sorin și Mircea se pregătesc de marea finală: „Nici nu știu cum am ajuns aici. M-am strecurat și am reuși...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x