Antena Căutare

Un concurent a CEDAT! Sute de ace i-au apăsat abdomenul până când nu și-a mai simțit picioarele!

După ce în urma duelului Cameleonii l-au pierdut pe Mirel Magop, acum toate cele trei echipe de la „Ultimul Trib” trebuie să lupte în jocul de Teritoriu, în care miza este una extrem de mare!

După ce în urma duelului Cameleonii l-au pierdut pe Mirel Magop, acum toate cele trei echipe de la „Ultimul Trib” trebuie să lupte în jocul de Teritoriu, în care miza este una extrem de mare!

S-au odihnit puțin și apoi grijile au început să apară. Crocodilii s-au bucurat de încă o noapte la vila de lux, în timp ce victoria obținută de Lemuri la duel i-a făcut să fie tot mai ambițioși.

Dorința de a scăpa de traiul greu de pe insula pustie și duelul câștigat de Daniela Crudu la „Ultimul Trib” i-a făcut să își adune forțele și să pornească la lupta pentru Teritoriu cu multă determinare. Miza? Dacă vor câștiga, atunci vila de lux este a lor, la pachet cu toate răsfățurile la care până acum doar au visat.

De data aceasta, Octavian Strunilă anunță regulile bătăliei. Fiecare trib desemnează un om care să țină pe abdomen câte o cutie grea, cu sute de cuie. Ceilalți trebuie să ia un sac de nisip, să alerge cu el pe la diferite obstacole și apoi să decidă în ce cutie dintre cele ținute pe abdomen o pun!

Un concurent a CEDAT! Sute de ace i-au apăsat abdomenul până când nu și-a mai simțit picioarele!

Ce echipă de la „Ultimul Trib” adună cei mai mulți saci termină proba învingătoare. Totuși, concurenții pot alege să pună saci de nisip în cutia adversarului, pentru ca greutatea cutiei cu sute de cuie să devină insuportabilă și astfel, adversarul să renunțe.

Cu toată forța de care au putut da dovadă, cei trei au încercat să reziste sub greutatea sacilor de nisip, din cutia ce apasă cu sute de cuie pe abdomenul lor. Mircescu a început chiar să cânte!

A fost momentul în care concurenții au aplicat ce strategie au știut mai bine pentru a câștiga proba mai repede sau pentru a-i determina pe inamici să renunțe.

La un moment dat, greutatea sutelor de ace și a sacilor de nisip l-au făcut pe Alex Filip de la Crocodili să renunțe atunci când nu și-a mai simțit picioarele. La scurt timp a renunțat și Silviu Mircescu de la Cameleoni, care s-a simțit paralizat de durere.

Echipa galbenă nu s-a putut bucura însă de victoria obținută, fiindcă Daniela s-a accidentat grav la mână și a țipat de durere.

Răni CUMPLITE, un joc dur și lacrimi de DISPERARE! Daniela Crudu a trecut de la agonie la extaz la „Ultimul Trib”!... Daniela Crudu s-a prăbușit de DURERE! Concurenta a suferit o ACCIDENTARE cumplită!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x