Antena Căutare

Ultimul Trib. Momente EMOȚIONANTE! Dorian Popa a plecat din Madagascar cu LACRIMI în ochi! „Am plâns toată seara”

Dorian Popa a părăsit în lacrimi „Ultimul Trib"! Artistul s-a accidentat grav şi a fost nevoit să plece din competiţie. Momentul a fost unul emoţionant pentru toţi concurenţii!

Dorian Popa a părăsit în lacrimi „Ultimul Trib"! Artistul s-a accidentat grav şi a fost nevoit să plece din competiţie. Momentul a fost unul emoţionant pentru toţi concurenţii!

Din cauza accidentării la genunchi, Dorian Popa din tribul „Lemurii” a ales să părăsească „Ultimul Trib”. A luptat ca un adevărat Hercule pentru victoria echipei sale, dar drumul său a ajuns la final.

”În primul rând, nu aș vrea să existe cumva ideea că cineva încearcă să simuleze ceva. E foarte rău ce am aflat de la doctor și trebuie să fiu transferat urgent la un spital pentru un RMN. N-aș vrea să mai risc și să pățesc ceva care mă va afecta pe termen lung. Din păcate eu trebuie să plec repede să mă vindec, n-aș pleca niciodată ca un laș, dar dacă aș mai rămâne acum ar fi doar o dovadă de prostie și inconștiență... Mor de ciudă, am plâns toată seară că trebuie să plec, dar nu se mai poate”, a spus Dorian și și-a desfăcut atela arătând tuturor genunchiul său rănit, care se umflase considerabil.

Colegii săi „Lemuri” au fost extrem de afectați de situație și au izbucnit în lacrimi. Nici „Crocodilii” sau „Cameleonii” nu au rămas indiferenți, mai ales după ce au văzut că Dorian Popa este transportat cu targa și ajutat de colegi să stea pe picioare.

”E clar că am pierdut un coechipier foarte bun și puternic”, a mărturisit și Paula Chirilă, din echipa galbenă a „Lemurilor”.

”În ciuda faptului că e sportiv și e puternic, Ionuț e o fire sensibilă și normal că a izbucnit în lacrimi”, a remarcat și Daniela Crudu, tot colegă de echipă cu Dorian Popa.

Dorian Popa, nevoit să părăsească ”Ultimul Trib” din motive medicale: ”N-aș pleca niciodată ca un laș! Mor de ciudă, am ... Ultimul Trib. Cine este Ioana Șulea, noua membră a tribului de „Lemuri”! Concurenta a cucerit titlul de „Miss Biikini Fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x