Ultimul Trib. "Nu mai pot, mi-a sărit genuchiul". Dorian Popa se accidentează grav. Doctorii intervin

”Crocodilii”, ”Cameleonii” și ”Lemurii” au luat în serios competiția din Madagascar încă de la prima probă de ”Nominalizare”, care decide care trib își va desemna primul concurent propus la ”Duel”. În toiul competiției însă, spiritele s-au aprins la scurs timp după ce au apărut și primele accidentări.

”Crocodilii”, ”Cameleonii” și ”Lemurii” au luat în serios competiția din Madagascar încă de la prima probă de ”Nominalizare". În toiul competiției însă, spiritul de luptă și concurența strânsă i-a determinat pe concurenți să uite de orice durere sau epuizare fizică.

Au apărut și accidentările, cea mai expusă fiind Sorana. Nici Dorian pare să nu fi scăpat, căci în una dintre probe, a acuzat probleme la unul dintre genunchi.

În continuare, triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi.

Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra.

Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

Ultimele știri