Proba incredibila pentru fetele Next Top Model! Au fost transformate in piese de mobilier: scaune, mese si cuiere!

Sunt extrem de frumoase, atrag toate privirile si cu siguranta se bucura de admiratia multor barbati. De aceasta data insa, Botezatu le-a provocat pe fetele de la Next Top Model sa experimenteze o situatie total neobisnuita pentru ele. Daca in editiile anterioare i-au tinut in lesa pe manechinii lui Botezatu, joia aceasta, frumoasele domnisoare se vor transforma in “accesorii” la dispozitia unui barbat. Ii vor tine haina si cravata asemeni unui cuier, vor fi masa de pe care lua paharul si scaunul pe care se va aseza. Superbele modele au fost transformate efectiv in piese de mobilier intr-un shooting incredibil!

“De multe ori barbatii sunt accesorii in viata voastra si la propriu si la figurat. Pana acum i-ati vazut pe baieti si in celelalte episoade, in shootinguri si prezentari de moda, ca v-au ajutat. Au fost, sa spunem, accesorii legate de lumea fashionului. Acum vom face o prezentare de moda de baieti, iar voi veti fi niste accesorii. Nu oarecare, ci veti fi niste scaune, niste mese, niste cuiere... Vom incerca sa ilustram ziua de munca a unui barbat care pleaca de dimineata de acasa, ajunge la birou sau in diverse locuri si se intoarce acasa obosit”. Astfel le-a intampinat designerul pe frumoasele domnisoare de la Next Top Model inaintea unui shooting care a starnit multe comentarii. 

Cu un machiaj spectaculos, asemanator unei masti, si costume de culoarea pielii, tinand in maini diverse piese de mobilier, domnisoarele au acceptat provocarea designerului. Aparent un “test” al orgoliilor, shootingul a fost mai mult de atat, presupunand o proba fizica in toata puterea cuvantului. Cu o zi inainte, fetele s-au pregatit la sala, elasticitatea si rezistenta fiind doua dintre atributele care le-au fost solicitate in acest shooting. Au trebuit sa stea in fel de fel de pozitii incomode, asemanatoare cu cele executate in gimnastica, sa reziste cu genunchii flexati pe o perioada indelungata si sa sustina obiecte grele in maini. Cum s-au descurcat, vedeti astazi, de la 20.30, la Next Top Model.

Ultimele știri