Vara cu 100 de idei. Andrei Ștefănescu a fost campion mondial la fotbal. Ce a dezvăluit artistul

Andrei Ștefănescu, simpaticul prezentator al emisiunii „Arena starurilor” de la Antena Stars, s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei” și a făcut dezvăluiri inedite. Ce mesaj a transmis vedeta?

Andrei Ștefănescu s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei” de la Antena 1

Antena 1

„Vara cu 100 de idei” este campania realizată de vedetele Antenei 1 pentru ca tu să ai o vară de neuitat. Starurile ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru ca tu să ai 100 de zile de vară la superlativ.

Printre cei care au acceptat provocarea este și Andrei Ștefănescu, prezentatorul show-ului „Arena Starurilor” de la Antena Stars, care a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Andrei Ștefănescu, dezvăluiri inedite pentru campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Întrebat care este cea mai memorabilă vară a sa, Andrei Ștefănescu a dezvăluit detalii neștiute din viața sa. Am descoperit astfel că a fost campion mondial, că a muncit în „maratoane” greu de imaginat, dar și care este dorința sa cea mai mare.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Iuliana Pepene este pasionată de adrenalină! Ce a recunoscut frumoasa prezentatoare de la Observator

„Sunt câteva veri memorabile, din două puncte de vedere. În primul rând profesional, am avut veri foarte grele pe litoral, cântam și de șapte ori pe seară în weekend. Trei luni de zile am alergat dintr-o parte în alta, având o singură zi liberă. În rest, cam șase zile lucram de dimineață până seara. Sunt veri memorabile fiindcă pot spune că m-am extenuate, noroc că eram mai tânăr. Am veri frumoase și de vacante, puține la număr, nu foarte multe, dar drăguțele. Mai sunt și verile în care am jucat fotbal, în care am ieșit campion mondial și pentr mine astea sunt niște veri minunate, pe care le-am trăit din plin de la început până la sfârșit, pentru că au fost rodul muncii mele. Vara, într-o perioadă foarte caldă, am ieșit campion mondial la fotbal”, a fost dezvăluirea neașteptată a artistului pentru campania „Vara cu 100 de zile”.

Ce dorințe are Andrei Ștefănescu pentru această vară și ce vești a dat fanilor?

„Mi-aș dori să văd Italia. Mi-aș dori vara asta să mă liniștesc cu totul, așa. E o perioadă foarte agitată în viața mea. Mi-aș dori să mă relaxez, să-mi revin puțin cu căpuțul. Am terminat niște proiecte mai grele. Sigur, vor începe și alte proiecte mai grele, dar mi-aș dori să mă concentrez mai mult pe mine și să mă odihnesc”, a mărturisit prezentatorul de la Antena Stars.

În plus, Andrei Ștefănescu a transmis românilor și un mesaj special, în cadrul campaniei „Vara cu 100 de idei” de la Antena 1:

„Le-aș recomanda să își trăiască viața frumos, să se bucure de momentele pe care le avem, de libertate, cât mai e, și să încerce să vadă partea frumoasă a vieții, pentr că viața e ca un pahar cu două părți. Dacă vezi jumătatea goală o să te întristezi, dacă vezi jumătatea plină o să te bucuri”.

Despre campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Campania „Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe AntenaPlay, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Ultimele știri