Antena Căutare

Vara cu 100 de idei. Cătălin Rizea a dezvăluit un detaliu neașteptat despre Adda: „Asta mă bucură enorm, îți dai seama”

Cătălin Rizea, soțul celebrei cântărețe Adda, s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei” și a făcut dezvăluiri neașteptate.

cătălin rizra in tricou gri, poza de studio Galerie
Cătălin Rizea, soțul celebrei cântărețe Adda, a oferit un interviu special pentru campania „Vara cu 100 de idei” de la Antena 1 | Antena 1

„Vara cu 100 de idei” este campania realizată de vedetele Antenei 1 pentru ca tu să ai o vară de neuitat. Starurile ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru ca tu să ai 100 de zile de vară la superlativ.

Printre cei care au acceptat provocarea s-a numărat și Cătălin Rizea, soțul celebrei cântărețe Adda, pe care l-am putut vedea în calitate de concurent în echipa lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Cătălin Rizea, dezvăluiri neașteptate pentru campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Întrebat care este cea mai memorabilă vară a sa, dar și ce ar face în cazul în cazul în care nu o să mai fie constrâns de muncă, zile libere sau pandemie, Cătălin Rizea a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre el și partenera sa de viață, celebra cântăreață Adda.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Iuliana Pepene este pasionată de adrenalină! Ce a recunoscut frumoasa prezentatoare de la Observator

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, fostul concurent din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a vorbit și despre faptul că i s-ar părea extrem de amuzant să meargă la pescuit de crap alături de Sorin Bontea. Pentru cei care nu știu, cei doi sunt buni pescari și nu de puține ori postează pe conturile lor de Instagram poze cu ceea ce au capturat.

„Cel mai mult mi-ar plăcea vara asta să profit de toate bucuriile verii, să mergem la piscină, să mergem la pescuit, să mergem peste tot. Mai ales că am luat-o pe Adda cu mine la pescuit și i-a plăcut foarte tare și asta mă bucură enorm, îți dai seama. O să fie o vară fericită”, a mai mărturisit Cătălin Rizea.

Urmărește clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de idei” ca să afli ce mesaj are Cătălin Rizea pentru tine!

Despre campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Campania „Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe AntenaPlay, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Vara cu 100 de idei. Unde ar vrea să plece Cristina Ciobănașu dacă nu ar fi constrânsă de nimic... Vara cu 100 de idei. Andrei Ștefănescu a fost campion mondial la fotbal. Ce a dezvăluit artistul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x