Antena Căutare

Vara cu 100 de idei. Unde ar vrea să plece Cristina Ciobănașu dacă nu ar fi constrânsă de nimic

Cristina Ciobănașu a acceptat provocarea și s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei”. Actrița din Adela a oferit fanilor săi detalii despre felul în care își va petrece vacanța de vară.

Vara cu 100 de idei. Unde ar vrea să plece Cristina Ciobănașu dacă nu ar fi constrânsă de nimic Galerie
Cristina Ciobănașu | Antena 1

Antena 1 a dat startul campaniei „Vara cu 100 de idei”! De data aceasta, vedetele ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru o vară perfectă. Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei Antena 1 şi propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

Cristina Cibănașu spune că nu este îndrăgostită de vară și asta pentru că gradele din termometre ating valori greu de suportat: "Mie nu îi place cu căldură". Criss vrea ca vara aceasta să fie una memorabilă: "Stăm de doi ani în casă, deja? Am mai fost în vacanță, nu pot să mă plâng, mulțumesc lui Dumnezeu, am avut ocazia, dar parcă nu a fost liniștea aia psihică. Sper ca vara asta să avem parte de liniște", spune Criss.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Actrița Ilona Brezoianu: "Cele mai frumoase veri din viața mea au fost cele din copilărie"

- Dacă ar fi să nu fii constrâns de bani, pandemie sau zile libere, unde este locul în care ți-ar plăcea cel mai mult să mergi vara asta?

Cristina Ciobănașu a mărturisit cu zâmbetul pe buze că își dorește să plece în America.

- Care este cea mai mare dorință a Cristinei Ciobănașu în această vară?

"Am o variantă, dar nu știu dacă se spune pe cameră. Deci o să zic că vreau să mă distrez, să profit de vremea bună care sper să ne aducă zâmbetele pe buze. Vreau să profit că avem o vacanță mai lungă de la serial și o să plec prin vreo trei locuri, sper și sper să fie și mai multe de atât. Până la sfârșitul verii sper să ajung măcar la un festival de muzică. Doamne abia aștept!"

Despre campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Campania „Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Iuliana Pepene este pasionată de adrenalină! Ce a recunoscut frumoasa prezentatoare de la Observator

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Vara cu 100 de idei. Actrița Ilona Brezoianu: "Cele mai frumoase veri din viața mea au fost cele din copilărie"... Vara cu 100 de idei. Cătălin Rizea a dezvăluit un detaliu neașteptat despre Adda: „Asta mă bucură enorm, îți dai seama”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x