Vara cu 100 de idei. Răzvan Simion, mărturisiri despre nevoia de a se deconecta de la lume: "Să rămân blocat în Bali"

Răzvan Simion a acceptat provocarea și s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei”. Matinalul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a oferit fanilor săi detalii despre felul în care își va petrece vacanța de vară.

Răzvan Simion, Ramona Olaru și Dani Oțil

Antena 1

Antena 1 a dat startul campaniei „Vara cu 100 de idei”! De data aceasta, vedetele ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru o vară perfectă. Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei Antena 1 şi propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

Matinalul povestește că are parte doar de o singură lună de vară pe an și aceea este august, timp în care preferă să se relaxeze cât de mult posibil: "Vara pentru noi (n.r echipa Neatza) e mai mult recuperare și refacer. E singura noastră lună liberă din an și atunci preferăm să fim pe chill, nu prea facem lucruri", spune Răzvan Simion.

Astăzi, Răzvan Simion a acceptat provocarea campaniei „Vara cu 100 de idei” și ne-a spus care ar fi cel mai amuzant lucru pe care l-ar putea face vara asta: "Cel mai amuzant lucru vara asta ar fi să rămân blocat în Bali cu valul 4 de pandemie. Cred că ar fi locul unde mi-aș dori să petrec valul 4. Știi că anul trecut așa s-a întâmplat cu alții și au rămas un pic pe acolo, două trei luni. Lipsești motivat, cumva", mărturisește zâmbind matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Dani Oțil, dezvăluiri sincere despre trecutul său. Mesajul neașteptat transmis de prezentator

- Dacă ar fi să nu fii constrâns de bani, pandemie sau zile libere, unde este locul în care ți-ar plăcea cel mai mult să mergi vara asta?

"Am vrut să-mi iau o căsuță la malul mării în Spania, după aceea m-am sucit și am spus că vreau o căsuță la malul mării în Grecia, după aceea m-am sucit că aș vrea în Bali și după să dau o tură în Singapore. Mi-am programat ca vara asta, de acum doi ani, să merg în India, dar uite că nu se poate", spune matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

- Care este cea mai mare dorință a lui Răzvan Simion în această vară?

"Cel mai mult vara asta mi-ar plăcea să dorm. Cu multe angoase, cu multe stări de ups and downs și as vrea foarte mult să reușesc să mă deconectez și dacă îmi reușete asta sunt câștigat, sunt fericit. De abia aștept să mă întorc în septembrie", spune Răzvan Simion.

Despre campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Campania „Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Ultimele știri