Vara cu 100 de idei. Dani Oțil, dezvăluiri sincere despre trecutul său. Mesajul neașteptat transmis de prezentator

Dani Oțil a acceptat provocarea și s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei”. Simpaticul matinal de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a oferit fanilor săi nu doar detalii neștiute despre el, ci și un sfat care îți poate face vara mai frumoasă!

Dani Oțil a făcut dezvăluiri inedite pentru campania „Vara cu 100 de idei” de la Antena 1

Antena 1

Antena 1 a dat startul campaniei „Vara cu 100 de idei”! De data aceasta, vedetele ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei Antena 1 şi propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

De data aceasta, cel care a acceptat provocarea campaniei „Vara cu 100 de idei” a fost chiar Dani Oțil, simpaticul prezentator al matinalului de la Antena 1.

Dani Oțil, dezvăluiri inedite pentru campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că vedeta din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” este pasionată de călătorii, sporturi extreme și doze generoase de adrenalină. În cadrul unui interviu acordat pentru campania „Vara cu 100 de idei”, Dani Oțil a dezvăluit detalii inedite despre el și despre cum arăta vara perfectă, în timpul copilăriei:

„Când eram mici am hotărât că trebuie s-o ajutăm pe bunica să doarmă la prânz, la țară, așa că plecam să jucăm fotbal. Afară erau 68 de grade la soare. S-a prins cu greu, după două săptămâni, că noi mergem la fotbal cu labe de scafandru, ochelari, minge de apă…Și s-a supărat foarte tare. În continuare visez la libertatea și la liniștea pe care le aveam atunci. Și lipsa ratelor! Astea erau verile wow”.

De asemenea, tot pentru campania „Vara cu 100 de idei”, „băiatul de la Reșița” care astăzi este vedeta Antenei 1 a recunoscut cât de mult îi place să călătorească, indiferent de situație.

„Și în zilele noastre am făcut veri foarte tari, mai ales că n-am avut buget de circulat în afară decât după 26 de ani și cred că de atunci mă bucur de fiecare dată de fiecare ieșire de-adevăratelea, indiferent dacă trec Oceanul sau nu, eu sunt băiatul de la Reșița care până la 26 de ani, adică mai mult de jumătate din viața mea, nu am putut să circul, fiindcă nu aveam bani. Mă întreba cineva din apropiații mei de ce o oră de stat în plus în aeroport nu e chiar așa de tragică. Eu sunt în altă țară, pentru mine e ok, cât timp ai un film să te uiți, să mănânci și să bei, e ok”, a explicat Dani Oțil.

ramona gabor in timp ce isi face selfie, alaturi de razvan simion si dani otil

Vedetele emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”

De asemenea, vedeta a dezvăluit și detalii despre cum arată agenda sa pentru această vară și se pare că lunile ce urmează sunt unele cât se poate de aglomerate pentru el și colegul său, Răzvan Simion, alături de care prezintă „Neatza cu Răzvan și Dani” și „X Factor”:

„Cel mai amuzant vara asta ar fi să ne sune colegii din birourile Antenei 1 și să ne spună că putem să ne întoarcem pe 1 octombrie, căci pentru noi începe o perioadă super delicată, „Neatza” patru ore, după care ne mutăm la X Factor, unde mai stăm 11-12 ore. Apoi mergem acasă, mai stăm puțin și ne culcăm, apoi la 6 dimineața sună ceasul și o luăm de la capăt”, a mărturisit simpaticul matinal.

- Dacă ar fi să nu fii constrâns de bani, pandemie sau zile libere, unde este locul în care ți-ar plăcea cel mai mult să mergi vara asta?

„Oriunde pe planetă? Oh my God, zici că am o discuție cu Moș Crăciun. E foarte greu. În primul rând o apă albastră, ador apa albastră. Cu vânt, pentru kitesurfing. Și imediat lângă să avem unde să ne dăm tare pe circuit cu mașinile. Dacă mi le dai pe astea două pot să suport și o vizită o data pe săptămână la un mall în care trebuie să pierd niște resurse. Dar e musai să fie o apă albastră, nu mă interesează unde, poate să fie și în Grecia, că e ieftin, nu mă deranjează. Lumea știe că sunt zgârcit. Dar poate să fie și în altă parte, avem zone pe planetă superbe”, a fost răspunsul dat de vedetă.

Care este cea mai mare dorință a lui Dani Oțil în această vară?

„Cel mai mult mi-ar plăcea vara asta să fim liniștiți, pentru că am un bebeluș pe drum, în cutiuță, și până acum a fost super calm, liniștit, e ultima lună vara asta și as vrea să fie totul în regulă, ca să dormim bine.

Mi-aș dori vara astă să găsesc echilibrul perfect între somn, odihnă…Mi-aș dori ca pentru prima data în zece ani să găsesc un echilibru între activitățile care mă obosesc de obicei. Să nu mă trezesc în septembrie că mai am nevoie de o săptămână de somn ca să mă odihnesc după asta”, a mai adăugat prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Urmărește clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de idei” ca să descoperi ce mesaj neașteptat are Dani Oțil pentru tine!

Despre campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Campania „Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Ultimele știri