Vara cu 100 de idei. Rosse Stan de la Observator a dezvăluit ce pasiune surprinzătoare are: „Am mai încercat”

Rosse Stan s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei” și a dezvăluit ce dorințe are pentru perioada următoare, dar și care sunt destinațiile unde și-ar dori să ajungă.

Rosse Stan s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei” de la Antena 1

Antena 1

„Vara cu 100 de idei” este campania realizată de vedetele Antenei 1 pentru ca tu să ai o vară de neuitat. Starurile ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru ca tu să ai 100 de zile de vară la superlativ.

Printre acestea se numără și Rosse Stan, frumoasa prezentatoare pe care publicul o poate vedea la Observator.

Ce a dezvăluit Rosse Stan în cadrul campaniei „Vara cu 100 de idei” de la Antena 1

În cadrul unui interviu acordat pentru campania „Vara cu 100 de idei”, Rosse Stan a dezvăluit care a fost cea mai frumoasă vară a sa, dar și ce i s-ar părea amuzant să trăiască în lunile ce ruemază.

„Memorabilă cred că a fost vara din 2018, pentru că am făcut cursurile IMA, cursurile de jurnalism. Practic, în vara lui 2018 mi-am început cariera în jurnalist. Cred că e cea mai bună alegere. Cel mai amuzant vara asta ar fi să nu am timp să îmi iau vacanță vara asta. De fapt, asta e trist. Cred că cel mai amuzant ar fi să mă bronzez sau să mă ard la soare. Doamne ferește, să nu se întâmple”, a zis frumoasa brunetă.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Cătălin Rizea a dezvăluit un detaliu neașteptat despre Adda: „Asta mă bucură enorm, îți dai seama”

De asemenea, tot în cadrul aceluiași interviu pentru campania „Vara cu 100 de idei”, Rosse Stan de la Observator a mărturisit că și-ar dori să ajungă în Islanda și în Hawaii

„Mi-ar plăcea foarte mult să merg în Islanda, deși nu este anotimpul cel mai potrivit ca să merg în Islanda. Îmi doresc de foarte mult timp să ajung acolo. Și cred că și în Hawaii m-aș duce. E un drum pe unde merg tinerii pe placă și deși nu știu să merg pe skateboard, mi-am propus să fac și eu asta, chiar dacă este foarte probabil să cad. Dar mi-ar plăcea să merg acolo”.

Și totuși, ce dorință are vedeta pentru vara lui 2021?

„Mi-ar plăcea vara asta să mă îndrăgostesc. Sunt o persoană care iubește mult tot ce se află în jurul ei și cred că mi-ar plăcea să se asta. A trecut ceva timp de când nu am mai fost îndrăgostită. Mi-aș dori vara asta să pictez pe malul mării. Am mai încercat o dată, dar bătea atât de tare vântul încât mi-a luat toate pensulele, pânza, acuarelele…Nu am reușit, a fost singura dată când am încercat. Și atunci mi-am propus să reiau această activitate pe malul mării”, a fost dezvăluirea frumoasei Rosse Stan.

Despre campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Campania „Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe AntenaPlay, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Ultimele știri