Căutare Live

Vara cu 100 de idei. Șerban Copoț: "Am avut veri tari de tot! Și urmează să am veri și mai tari"

Șerban Copoț a vorbit despre cea mai memorabilă vară din viața lui, chiar dacă nu i-a fost ușor să aleagă doar una singură, în cadrul interviului pentru Campania "Vara cu 100 de idei" a Antenei 1.

Vara cu 100 de idei. Șerban Copoț: "Am avut veri tari de tot! Și urmează să am veri și mai tari"

Antena1

Antena 1 a dat startul campaniei "Vara cu 100 de idei". De data aceasta, vedetele ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru o vară perfectă. Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei Antena 1 şi propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

Vara cu 100 de idei. Șerban Copoț: "Mergeți să explorați, dar luați gunoiul cu voi"

Dintre toate verile lui tari, Șerban Copoț a ales-o pe prima care i-a venit în minte. "Cea mai șmecheră vară a fost cea în care am debutat cu tabăra. "Tabăra Exploratorilor" a fost foarte tare, să văd atâția copii fericiți, a fost o vară superbă!".

"Cel mai amuzant, vara asta, ar fi să... Nu știu ce să zic de amuzant... Să stau iar închis în casă..."

Există și un vis pe care Șerban Copoț și l-ar îndeplini dacă nu ar fi constrâns de anumite lucruri, vara aceasta. "Mi-ar plăcea să fiu pe o barcă de 50 de picioare, să mă plimb pe Mediterană și pe Marea Egee, foarte simplu răspunsul, iar vara aceasta mi-ar plăcea să am timp să particip la toate regatele la care ar trebui să ajung".

"Cel mai tare, vara, mă supără dacă plouă foarte mult. Și eu sunt "plouat" când plouă. Sunt meteosensibil. Nu sunt la vârsta la care să mă lovească reumatismul, dar te mai pleoștești, așa".

"Eu sunt născut vara, mie îmi place vara foarte mult și, de obicei, atunci mi se nasc cele mai năstrușnice idei".

"O idee mișto de vară ar fi să explorezi locuri din natură pe care nu l-ai văzut niciodată, dar foarte important e să iei sacul de gunoi cu tine, să nu lăsăm mizerie pe acolo, să nu se vadă urme că ai fost. E OK și fără să zgâriem copacii cu 'Nelu + Ionela = Love', dacă nu faci astfel de turism, ești preferatul meu".

Citește și: Vara cu 100 de idei. Bogdan Alecsandru: "Vara aceasta, mi-ar plăcea să le ofer copiilor mei mai mult timp și să citesc"

Despre campania "Vara cu 100 de idei" de la Antena 1

Campania "Vara cu 100 de idei " începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel. Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Vara cu 100 de idei. Mihaela Călin a dezvăluit unde a petrecut o vacanță spectaculoasă: „Nu poți să înțelegi până nu aju... Vara cu 100 de idei. Dan Badea, dezvăluire neașteptată! Ce a făcut după ce a fost admis la teatru: „A fost memorabil”...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor. Ce spun specialiștii în frumusețe despre acest mit
Catine.ro
Ultimele știri
x