Antena Căutare

2 B: au renuntat la cearta, s-au pregatit intens pentru a doua gala live, dar...

In ciuda tuturor disputelor din ultimele saptamani, Bernice si Laurentiu au hotarat sa lase totul in urma, de dragul muzicii. Au exersat, au fost la repetitii, mai mult, s-au gandit la propria coregrafie, inainte de a doua gala live.

Bernice si Laurentiu au facut eforturi mari saptamana trecuta

In ciuda tuturor disputelor din ultimele saptamani, Bernice si Laurentiu au hotarat sa lase totul in urma, de dragul muzicii. Au exersat, au fost la repetitii, mai mult, s-au gandit la propria coregrafie. Nimic nu este indeajuns atunci cand iti doresti ca momentul tau pe scena sa ramana in mintea si inimile spectatorilor: "Un artist trebuie sa arate ce simte pe scena", a declarat jumatatea masculina a trupei 2B.

In ultimele saptamani, cei doi au avut anumite divergente, ce l-au demoralizat pe Laurentiu, marturisind ca ar dori sa se inteleaga bine cu partenera sa de trupa: "Eu chiar tin la Bernice, dar vreau sa vad ca si ea simte la fel", a spus tanarul mahnit.

La repetitii, Crina Mardare i-a atras atentia fetei: "A vazut lumea ca iei contrasi-uri, contrami-uri, toata piesa e pe voci, mai lasa si trupa sa cante ceva. Este sufocant, cantati incontinuu", le-a sugerat artista, sfatuindu-i cum sa abordeze piesa "Nobody wants to be lonely", de Christina Aguilera si Ricky Martin. Vezi aici cum s-au descurcat cei doi pe scena, in a doua gala live!

Din pacate, eforturile tinerilor nu au fost de ajuns: trupa 2 B a primit cele mai putine voturi si a fost eliminata duminica trecuta.

"Am fost o diva!' Iulia Manolache stie ea ce face!... NORD X: Flavia primeste declaratii de dragoste, iar baietii se antreneaza ca sa o apere, boxand!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x