Antena Căutare

Ce mai face și cum arată acum Adrian Petrache, finalistul Loredanei din sezonul 9 X Factor. Cât de mult s-a schimbat

Adrian Petrache, fostul concurent al sezonului 9 X Factor, s-a schimbat complet de la ultima apariție TV. Tânărul s-a filmat în timp ce cânta și a publicat videoclipul pe contul de Instagram.

colaj-adrian-petrache-loredana Galerie
Adrian Petrache, fostul concurent al sezonului 9 X Factor, s-a schimbat complet de la ultima apariție TV. | Antena 1

Adrian Petrache, finalistul Loredanei din sezonul 9 X Factor, a făcut furori cu talentul său remarcabil și vocea memorabilă. Tânărul a cucerit publicul încă din audițiile show-ului cu interpretarea perfectă a unor piese dificile.

Timpul a trecut, iar fostul concurent a preferat să ia o pauză de la luminile reflectoarelor, chiar dacă a avut câteva colaborări cu mentorul său din cadrul competiției. Deși preferă să stea departe de ochii curioșilor, băiatul își încântă prietenii virtuali cu calitățile sale vocale.

Cum arată acum Adrian Petrache, la mai bine de un an de la Finala sezonului 9 X Factor

La un an de la Finala sezonului 9 X Factor, Adrian Petrache și-a păstrat pasiunea pentru muzică, iar drept dovadă stau postările sale de pe Instagram. Fostul concurent își mai surprinde din când în când prietenii virtuali cu o imagine sau un videoclip.

De curând, tânărul a publicat un filmuleț în care cântă, însă aspectul său fizic a fost cel care a acaparat toată atenția internauților. Se pare că finalistul Loredanei s-a transformat într-un adevărat bărbat. Acesta și-a lăsat barba și mustața să crească. Se asemenea, Adrian pare că a acumulat și câteva kilograme, însă arată foarte bine așa.

Citește și: Finala X Factor 2020. Adrian Petrache, moment senzațional alături de Florin Ristei. Loredana a izbucnit în lacrimi

Piesa "The christmas song" interpretata de Nat King Cole este cântecul meu preferat de Crăciun!!!! Mereu când îl aud ma gândesc instant la aceasta sărbătoare! Sper să vă placă această versiune în română. :)”, a scris el la descrierea imaginii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Videoclipul a stâns mai bine de 1.000 vizualizări și o mulțime de reacții din partea celor care îl apreciază.

Ce frumos, felicitări 🔥”, a scris cineva la postarea lui.

Adrian Petrache și Loredana, show plin de pasiune în Finala sezonului 9 X Factor

Adrian Petrache și Loredana au făcut un moment senzațional în Marea Finală X Factor, sezonul 9. Cei doi au cântat o piesă ale cărei versuri au fost compuse chiar de jurată. Interpretarea a fost una pasional și a reușit să pătrundă în sufletele privitorilor.

Voce, mișcare scenică și senzualitate sunt cele trei cuvinte care definesc ceea ce au făcut Loredana cu Adrian Petrache pe scenă.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Adrian Petrache, tânărul cu chitara care a umplut scena. Vezi momentele care l-au adus în Finală

„Simt că noi aici ne-am înfierbântat. A fost un moment cum n-am mai văzut la X Factor. E pentru prima oară când vedem un moment cu asemenea încărcătură. A fost pasiune”, a comentat Delia momentul.

„Adrian are stofă de învingător și nu m-a sedus doar pe mine, ci pe toți care l-au văzut și pe ceilalți jurați. Este acel tip de artist pe care nu dai doi bani când îl vezi, dar când deschide gura se întâmplă o magie! E băiatul care a venit fără nicio șansă și care vrea să spargă tiparele, el nu vrea să imite pe nimeni! Aștept să fie o seară extraordinară, în care să avem parte de emoții extraordinare, de energie, să ne bucurăm, să fie o seară glorioasă pentru că încheie acest sezon care a fost de neoprit și orice se întâmplă, arată că suntem puternici și că suntem învingători!”, a spus Loredana atunci despre finalistul său.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x