Antena Căutare

A uimit o sală întreagă cu vocea sa, iar acum ni se destăinuie! Cine este OMUL din spatele talentatului Florin Răduță?

A venit un băiat simplu, dar încrezător în șansa sa pe scena X Factor. Florin poate nu a avut norocul altor tineri de vârsta sa, dar cu siguranță și l-a făcut singur, prin propriile puteri, prin muncă sau mai bine zis cu ajutorul vocii sale

A venit un băiat simplu, dar încrezător în șansa sa pe scena X Factor. Florin poate nu a avut norocul altor tineri de vârsta sa, dar cu siguranță și l-a făcut singur, prin propriile puteri, prin muncă sau mai bine zis cu ajutorul vocii sale.

Astăzi, concurentul, care a ridicat publicul și pe cei trei jurați în picioare, își deschide sufletul în fața noastră, într-un mesaj emoționant, de mulțumire:

"Mă tată ' .... nu ştiu cum Dumnezeu a făcut asta... dar simt că am cerut şi mi s-a dat prea mult după seară trecută la X Factor !!! Ştii momentul ăla când : frate, cât ai muncit şi toate sacrificiile făcute până în acest moment ( doar tu ştii şi Dumnezeu ce a însemnat drumul asta pt ţine ) toate întrebările mele puse şi strădania celor întâmplate .... au fost ascultate , într-o singură melodie ... OAMENII au simţit ce simţi tu când te găseşti . ÎN MUZICĂ . Mii de oameni care îşi rup din timpul lor să te asculte. Să îl asculte pe băiatul ăla : care unele persoane zic că minte şi totul e fals ( poveste care Doamne , îţi mulţumesc pentru toate problemele care le-am avut formând Omul care sunt, în ciuda situaţiei MODESTE a familiei mele vrea să îşi depăşească condiţia , "studiile mele "muzicale care au însemnat ore de muncă , în faţă calculatorului , cântând tot ce se poate cânta ...şi a-2-a zi luând-o de la capăt la nesfârşit ,cu speranţa perfecţionării că să nu se mai simtă INFERIOR că ai lui nu aveau bani să îi dea să facă CANTO . Sperând că într-o zi să ofere familiei lui cel puţin jumătate din ce i-au oferit lui . Pe băiatul care toată lumea în sfătuia SĂ RENUNŢE. Nu a făcut-o !! Pentru că s-a născut cu o ambiţie prostească de a LUPTA pentru VISUL lui . Pe băiatul care "leasina " când ajunge pe scenă şi se roagă la Dumnezeu : ca un singur moment să ţină o veşnicie . Omul acela simplu , care a încercat toate concursurile şi a crezut că poate schimbă ceva. Am ales calea care m-a adus aici!!! Totul chiar se întâmplă cu un motiv! Şi ok , unii oameni au spus multe despre situaţia mea , despre aşa " falsă poveste " care pare ADEVĂRATĂ ! Despre miile de ore de canto pe care NU LE-AM făcut . Oameni buni : nu vreau să va conving sau să va schimb părerea ! Că eu sunt un simplu OM , la fel că voi . #SuntAici doar să cant ! Vă mulţumesc enorm celor care mă susţin .Vă mulţumesc că vă aflaţi aici ."

FOTO! DELIA a renunțat la ținutele jucăușe pentru un OUTFIT cum vezi numai pe COVORUL ROȘU!... Voce de ”Lie, ciocârlie”. De la marile Marii - Lătărețu și Ciobanu - la interpretarea de excepție a Marcelei Scripcaru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x