Antena Căutare

Alex Mladin, mesaj emoționant pentru fanili săi, în ziua de Crăciun: "Îmi pare rău, dar am să îmi revin". Susținătorii au sărit să-l liniștească

Oamenii l-au iubit şi l-au votat să revină la X Factor şi aşa s-a şi întâmplat. În seara marii finale, Alex a fost eliminat chiar înainte de duelul final. Deşi nu a fost câştigătorul competiţie, este iubit de toată România.

Oamenii l-au iubit şi l-au votat să revină la X Factor şi aşa s-a şi întâmplat. Însă, în seara marii finale, Alex a fost eliminat chiar înainte de duelul decisiv. Deşi nu a fost câştigătorul competiţiei, este iubit de toată România.

Încă din audiţii, a reuşit să îi cucerească pe juraţi, a trecut şi de proba Scaunelor şi a ajuns în Dueluri, în echipa Deliei. Iar momentul în care a fost nevoit să se confrunte cu Raul Eregep a fost foarte greu, atât pentru el cât şi pentru mentorul său.

Chiar dacă a fost eliminat, Alex s-a reîntors în competiție pentru că publicul l-a iubit și l-a vrut înapoi. A plecat acasă fără premiu, însă a muncit din răsputeri și acum munca lui a dat roade. Fostul concurent și-a lansat prima piesă: "Își ascunde inima".

Iubire pură! Mesajul lui Carla's Dreams pentru Pitica lui, Olga: "Nu este vorba despre afaceri, este vorba despre d... Și când se strâmbă e frumoasă! Ce fotografie a postat Miruna Pînzaru, după ce Olga a câștigat finala X Factor: "Da ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x