Antena Căutare

Alexandra Gheorghe a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „Atmosfera X Factor e foarte fresh. Aș trăi asta în fiecare zi”

Colaborarea dintre KFC și X Factor face serile de vineri mai savuroase, cu muzică bună și mâncare la fel de bună. Alexandra Gheorghe, concurentă X Factor, a răspuns și ea provocării pe care KFC a lansat-o prin aceste interviuri #pebune. Iată ce răspunsuri a oferit tânăra.

Alexandra Gheorghe a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „Atmosfera X Factor e foarte fresh. Aș trăi asta în fiecare zi” Galerie
Alexandra Gheorghe a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „Atmosfera X Factor e foarte fresh. Aș trăi asta în fiecare zi” | Antena1

KFC și X Factor au pornit la drum împreună în această colaborare susținută de principii și filosofii comune, iar concurenții X Factor sunt gata să răspundă provocării #pebune lansate de KFC în Bootcamp-ul X Factor.

Alexandra Gheorghe a acceptat provocarea #pebune KFC

Alexandra Gheorghe, care face parte din trupa Especial, era foarte energică în momentul în care a oferit interviul KFC.

„Este super aici. Atmosfera X Factor e foarte fresh, e foarte ca lumea să fii aici”.

Cât despre reacția juriului, concurenta X Factor susține că tot ce i s-a spus a fost pe bune până acum.

Citește și: Mihai Turbatu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „Sunt niște emoții de nedescris”

„Mi se pare că au fost foarte pe bune. Sunt foarte sinceri, ceea ce mă bucură foarte tare”.

E o diferență între a urmări X Factor de acasă și de a fi acolo, pe scenă, în competiție.

„Sincer, mie mi se pare că acasă am avut mai multe emoții decât pe scenă pentru că era și familia lângă mine. Știam că o să mă vadă familia, în sfârșit, au fost mult mai multe emoții. Când m-am văzut, eram, gen, aia sunt eu?”.

Despre trăirea din acest show, Alexandra a mărturisit:

„Pe bune, mi-a plăcut extraordinar de mult. Aș trăi asta în fiecare zi, absolut în fiecare zi. Nu cred că aș obosi. Atâta timp cât fac ce îmi place...”.

Dintre jurații X Factor, Alexandra este de părere că unul dintre ei are la el vorbele cele mai potrivite când vine vorba de jurizare.

„Cel mai pe bune spune Ristei. 100%. Nouă ne-a spus de armonizare puțin și de atunci chiar am început să ne repetăm armonizările, trebuie să învățăm ceva din ce ne-au spus jurații, până la urmă”.

KFC și X Factor sunt #pebune

Cu X Factor și KFC, tot ce vezi și simți e pe #pebune. Sunt două branduri care au decis să colaboreze datorită lucrurilor pe care le au în comun: atât la KFC, cât și la X Factor, tot ce vezi și simți e autentic, de la pui proaspăt, gătit în restaurantele KFC, până la emoțiile concurenților și juraților aflați în platoul X Factor.

Citește și: Mihai Turbatu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „Sunt niște emoții de nedescris”

Provocarea a fost îndeplinită și de influenceri cunoscuți din România.

Artiștii și influencerii din campanie le susțin parteneriatul. Ei sunt gata să vină cu tot felul de surprize #pebune pentru zecile de mii de fani care îi apreciază. Stay tuned pentru a vedea postările lor din online.

Grupurile Deliei intră în Bootcamp-ul X Factor astăzi, de la 20.30, la Antena 1. „Devine cu adevărat stresant”... Flavia Leu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „E una dintre cele mai tari experiențe din viața mea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x