Antena Căutare

Mihai Turbatu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „Sunt niște emoții de nedescris”

Colaborarea dintre KFC și X Factor face serile de vineri mai savuroase, cu muzică bună și mâncare la fel de bună. Mihai Turbatu, concurent X Factor, a răspuns și el provocării pe care KFC a lansat-o prin aceste interviuri #pebune. Iată ce răspunsuri a oferit tânărul.

Mihai Turbatu, concurent X Factor Galerie
Mihai Turbatu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „Sunt niște emoții de nedescris” | Antena 1

KFC și X Factor au pornit la drum împreună în această colaborare susținută de principii și filosofii comune, iar concurenții X Factor sunt gata să răspundă provocării #pebune lansate de KFC în Bootcamp-ul X Factor.

Mihai Turbatu a acceptat provocarea #pebune KFC

Mihai Turbatu a spus ce înseamnă pentru el toată experiența X Factor.

„E ceva de nedescris. E o atmosferă foarte mișto. Sunt foarte mulți oameni care sunt super prietenoși și nu te aștepți la asta de la toți oamenii, dar e super, super mișto”.

Cât despre reacția juriului, concurentul X Factor susține că tot ce i s-a spus a fost pe bune până acum. Ba chiar i-au fost întrecute așteptările.

„Reacția juriului a fost cea mai pe bune. Nu m-am așteptat o secundă să fie așa realist și să spună totul pe față. Adică au spus fiecare chestie exact cum mi-am imaginat să fie, exact fiecare chestie greșită și corectă”.

Citește și: Andrei Duțu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „E total diferit ce vezi la TV față de ce trăiești pe scenă”

E o diferență între a urmări X Factor de acasă și de a fi acolo, pe scenă, în competiție.

Mihai Turbatu: „Acasă este cu totul altă poveste, privind cu familiile din fața televizorului. Nu are nicio legătură cu toată emoția pe care o trăiești aici. Practic, aici trăiești totul pe bune”.

Despre trăirea din acest show, concurentul X Factor a mărturisit:

„E greu de spus despre trăirea din show. Sunt niște emoții de nedescris pe bune, e super complicat de explicat în cuvinte despre ce poți să simți aici pentru că sunt niște chestii pe care nu le simți zi de zi și nici n-o să le simți dacă o să faci, probabil, parașutism sau habar n-am”.

Citește și: Petru Georoiu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „Pe scena X Factor, eu mă simt stăpân pe mine”

Dintre jurații X Factor, Mihai este de părere că doi dintre ei au vorbele cele mai potrivite când vine vorba de jurizare.

„Cel mai pe bune cred că le spun Florin Ristei și Ștefan Bănică. Sunt atât de reali și de sinceri amândoi și îți spun pe față totul pe bune”.

KFC și X Factor sunt #pebune

Cu X Factor și KFC, tot ce vezi și simți e pe #pebune. Sunt două branduri care au decis să colaboreze datorită lucrurilor pe care le au în comun: atât la KFC, cât și la X Factor, tot ce vezi și simți e autentic, de la pui proaspăt, gătit în restaurantele KFC, până la emoțiile concurenților și juraților aflați în platoul X Factor.

Provocarea a fost îndeplinită și de influenceri cunoscuți din România.

Artiștii și influencerii din campanie le susțin parteneriatul. Ei sunt gata să vină cu tot felul de surprize #pebune pentru zecile de mii de fani care îi apreciază. Stay tuned pentru a vedea postările lor din online.

Un concurent din echipa Loredanei şi-a cunoscut familia pe scena X Factor: „Suntem mândri cu toții de fratele nostru”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x