Antena Căutare

"Nu-mi plac regulile!" Andrei Ioniță, nonconformistul patriot "și-a pus cușma la bătaie" și a trecut în etapa următoare!

Este mândru de originea sa și continuă să facă față cu brio provocării de a participa la X Factor. Andrei Ioniță este un tip haios, ce nu se poate despărți de cușma sa, ba chiar devine molipsitor

Este mândru de originea sa și continuă să facă față cu brio provocării de a participa la X Factor. Andrei Ioniță este un tip haios, ce nu se poate despărți de cușma sa, ba chiar devine molipsitor.

La audiții a ridicat sala în picioare cu piesa lui Grigore Leșe - Cântă cucu bată-l vina și a obținut trei de DA, alături de stima juraților și aplauzele publicului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astăzi, pentru a-i introduce pe jurați în povestea sa, Andrei a adus cu sine trei cușme mai mici, pe care le-a făcut cadou. La fel de nonconformist, concurentul s-a descălțat înainte de prestație și a pornit în actul său artistic cu același patos.

"Am avut senzația că văd un actor care își trăiește stările lui și arată tuturor!", este de părere Ștefan.

"Eu, pentru cușmă și originalitate, te aplaud!", i-a mărturisit Horia.

"Ai ridicat toată sala în picioare! A fost o poveste, ai fost WOW! Dragul meu, ai un scaun în cușm....echipa mea!", îl felicită Delia.

Totuși, momentul de bucurie este curmat de tristețea lui Natalie, care este nevoită să îi cedeze scaunul lui Andrei, însă părăsește competiția cu zâmbetul pe buze. "Am crescut aici!"


De el se tem Brenciu și Bănică! Randy Roberts a terminat cu distracția și ia X Factor în serios: “Delia, du-mă în finală... Emoții câte la el întâlnești, la toată trupa Jukebox nu găsești: “Am murit și am înviat, a nu știu câta oară!” O piesă f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x