Antena Căutare

Audițiile X Factor au luat sfârșit seara trecută, iar jurații sunt pregătiți pentru Bootcamp

Ultima etapă de audiții din cel de-al zecelea sezon X Factor a adus concurenți noi în show.

Audițiile X Factor au luat sfârșit seara trecută, iar jurații sunt pregătiți pentru Bootcamp Galerie
Audițiile X Factor au luat sfârșit seara trecută, iar jurații sunt pregătiți pentru Bootcamp | Antena 1

Cu toate că Ștefan Bănică și Florin Ristei au primit în echipele lor 3 noi concurenți, toți jurații au fost nevoiți să ia decizii dificile pentru a definitiva echipele din Bootcamp.

Audițiile X Factor 2021 au luat sfârșit. Jurații sunt pregătiți pentru Bootcamp

„Crezi ca putem câștiga împreună X Factor?”, aceasta a fost întrebarea cu care Florin Ristei și-a întâmpinat posibilele concurente din categoria sa. Seara trecută, Bryana Holingher l-a convins pe juratul X Factor că merită un loc în Bootcamp, interpretând piesa lui Beyoncé - Runnin. “Cânți foarte, foarte bine. Mi-a plăcut că ai fost cam singura care a spus că putem câștiga X Factor împreună”, a afirmat mentorul categoriei de fete.

Citește și: X Factor 2021, 5 noiembrie. Mihai Turbatu a luat cu asalt scena, cu piesa Superstition. „Trebuie să te descătușezi”

“Poți face față oricărui concurent din echipele colegilor mei. Ne putem gândi la un posibil câștigător X Factor 2021!’’, a fost comentariul lui Ștefan Bănică ce l-a trimis pe Davide Cascini direct în Bootcamp. Grupei lui Ștefan s-a alăturat și Mihai Turbaru, concurentul ce i-a ridicat la dans pe toți cei patru jurați. “Deși ar trebui să dau ultimul răsunsul, ai DA-ul meu. Așa DA!’’, a spus Ștefan Bănică. Cu toate acestea, Delia, Loredana, Florin Ristei și Ștefan Bănică, nu și-au ocupat toate locurile din Bootcamp, fiind nevoiți să aleagă cele mai bune voci de pe lista concurenților cu 3 de DA. Telespectatorii pot afla care va fi formula finală a Bootcamp-ului, vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, cu prima ediție din Bootcamp, când concurenții vor încerca să își impresioneze mentorii și să câștige unul dintre cele trei scaune disponibile pentru Battle-uri. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul X Factor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

Citește și: X Factor 2021, 5 noiembrie. Ovidiu Iancău, show de zile mari pe ritmuri de rap, cu versuri adaptate ale lui Krem

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

eXtra Factor 2021, episodul 11. Ilona Brezoianu, improvizație muzicală alături de Krem. Cum sună melodia pe care au comp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x