Antena Căutare

X Factor 2021, 5 noiembrie. Mihai Turbatu a luat cu asalt scena, cu piesa Superstition. „Trebuie să te descătușezi”

Mihai Turbatu, copleșit de emoții, dar încrezător în propriile lui puteri, face senzație de scena X Factor, luându-i prin surprindere pe jurați cu spontaneitatea lui.

mihai turbatu pe scena x factor Galerie
Mihai a povestit că este o fire emotivă, iar atunci când emoțiile își fac simțită prezența, se panichează destul de tare. De aceea, concurentul X Factor nu a venit singur. Cel mai mare susținător al său e chiar iubita lui, cu care are o relație de 2 ani. | Antena 1

Mihai a povestit că este o fire emotivă, iar atunci când emoțiile își fac simțită prezența, se panichează destul de tare. De aceea, concurentul X Factor nu a venit singur. Cel mai mare susținător al său e chiar iubita lui, cu care are o relație de 2 ani.

Mihai Turbatu a interpretat melodia Superstition a lui Stevie Wonder la X Factor 2021

Mihai a urcat pe scenă fiind copleșit de emoții.

“Ești ultimul meu cartuș. (…) Mă interesează să îți ții numele la înălțime. Adică să fii turbat pe scenă”, spune Ștefan Bănică.

Citește și: X Factor 2021, 29 octombrie. Cristina Bondoc a impresionat cu tehnica sa vocală pe melodia Dancing With The Devil: "Senzațională"

“Fii turbat!”, i-a transmis și Loredana.

Deși simțea presiunea din partea juraților, Mihai a început să cânte foarte încrezător, dovedind că are o voce extraordinară. Jurații au început să danseze pe scaune, iar Ștefan Bănică s-a ridicat și a început să danseze cu Loredana.

Publicul, de asemenea, s-a ridicat în picioare și a început să îl aclame, aplaudând și dansând. Energia concurentului X Factor și interpretarea debordantă i-a animat pe toți.

Jurizare Mihai Turbatu în sezonul 10 X Factor

“Deci concluzia este că mai ai foarte puțin până să îți câștigi numele de turbat. Tu trebuie să te descătușezi. Potențialul este mare”, i-a transmis Ștefan Bănică.

“Mihai Turbatu din Târgu Jiu, te duci direct în Bootcamp”, i-a transmis Loredana.

Mihai Turbatu a primit 4 X DA de la jurații X Factor, mergând direct în Bootcamp.

Cine e Mihai Turbatu din preselecțiile X Factor 2021

Mihai i-a cântat Robertei la începutul relației, dar după ce și-a făcut trupa de coveruri, cu care are mereu repetiții, nu i-a mai cântat și iubitei lui pentru că ea vine și îl ascultă acolo.

Citește și: X Factor 2021, 29 octombrie. The Jazzy Jo Experience, trupa renumită, impresionează juriul cu o piesă originală: "Înainte"

Concurentul X Factor a mărturisit că a făcut schimbări drastice în viața lui după ce ajunsese la 100 kilograme. Mihai s-a ambiționat foarte tare să slăbească și acum a ajuns la greutatea ideală, făcând mult sport.

“E vorba de voință, e vorba de cât îți dorești tu. (…) E vorba și de talent la muzică, față de slăbit”, a mai zis Mihai.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 5 noiembrie. Maria Nagy, apariția specială care a impresionat cu vocea ei. “S-a văzut că a cântat cu drag... X Factor 2021, 5 noiembrie. Ansamblul de tulnicărese și Corul bărbătesc din Finteușu Mare, moment de excepție pe scena X...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x