Antena Căutare

X Factor 2021, 5 noiembrie. Ovidiu Iancău, show de zile mari pe ritmuri de rap, cu versuri adaptate ale lui Krem

Ovidiu Iancău a luat cu asalt scena X Factor și a făcut show total, demonstrându-le juraților că are flow. Publicul l-a aclamat și aplaudat.

ovidiu iancu pe scena x factor Galerie
Ovidiu Iancău povestește că a fost înscris la X Factor de soția sa și mama lui care au complotat împreună pentru a-I face o surpriză. | Antena 1

Ovidiu Iancău povestește că a fost înscris la X Factor de soția sa și mama lui care au complotat împreună pentru a-I face o surpriză. După cum spun cele mai importante femei din viața lui, el merita să vină la X Factor pentru că e un rapper talentat.

Ovidiu Iancău i-a uimit pe jurați cu interpretarea unei piese cu versuri adaptate ale lui Krem la X Factor 2021

Ovidiu Iancău, în vârstă de 25 ani, a intrat plin de entuziasm pe scena X Factor, pregătit să facă show. El a povestit că ascultă foarte mult rap underground și că melodiile pe care le cântă au un mesaj pozitiv, inspirte din viața lui frumoasă.

Concurentul X Factor a comunicat foarte bine cu publicul, interacționând cu cei care îl priveau. Soția lui îl susținea din culise și cânta versurile odată cu el. Cu un flow aparte și sigur pe el, Ovidiu a făcut show, fiind aclamat de public.

Citește și: X Factor 2021, 29 octombrie. Seba Grada, medic de profesie, a cântat melodia Words, de Boyzone și a impresionat juriul

Jurizare Ovidiu Iancău în sezonul 10 X Factor

“Bravo, mi-a plăcut negativul. E un flow bun, mesajul se vede că te-ai pregătit. Ești printre puținii rapperi de anul acesta de la care înțeleg și cuvintele.”, i-a transmis Ștefan Bănică.

Ovidiu a spus că negativul este de la CIA și l-a ales pentru autenticitate.

“A fost foarte bine, ești foarte bine pentru un grup cred. Ar fi frumos să rămâi în concurs”, a spus Delia.

“Bine scris, Ovidiu. Zi-ne de unde te-ai inspirat ca să nu zic eu”, a mai spus Florin Ristei.

Ovidiu a explicat că versurile îi aparțin lui Krem.

“Mi-am pus amprenta într-o mică măsură. Cred că pot mult mai mult”, zice Ovidiu.

“Dar multe dume bune sunt de la el. Trebuia să zici asta înainte să începi piesa”, i-a spus Florin Ristei.

Citește și: X Factor 2021, 29 octombrie. Ricardo Mazzi a interpretat piesa Let's Get It On excepțional.Momentul "micului geniu" a fost special

“Ăsta e un concurs în care majoritatea cântă cover-uri și ăsta poate fi considerat tot un fel de cover”, i-a zis Loredana concurentului X Factor.

Ovidiu Iancău a primit 3 X DA de la jurații X Factor.

Cine e Ovidiu Iancău de la preselecțiile X Factor 2021

“Soția mea este cu 2 ani mai mare ca mine. Are 27 ani și lucrează tot în IT. Suntem la firme oarecum concurente. Ambii în Cluj, lucrăm de acasă”, a povestit Ovidiu.

Concurentul X Factor și soția lui s-au cunoscut pe Facebook.

Ovidiu spune că el e pasionat de rap, iar genul de rap pe care îl cântă el nu e la radio.

“Aștept cu nerăbdare că mă duc pe scenă, mă bucur să fiu pe scenă și sper să mă vadă lumea și să mă aprecieze pentru felul în care cânt și felul în care sunt și mă manifest”, a mai adăugat Ovidiu.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 5 noiembrie. Davide Cascini a uimit cu vocea puternică și interpretarea piesei Morirò da Re.„Ești ca un g... X Factor 2021, 5 noiembrie. Maria Nagy, apariția specială care a impresionat cu vocea ei. “S-a văzut că a cântat cu drag...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x