Antena Căutare

Caravana X Factor se pregăteşte să străbată ţara în căutarea noului câştigător al talent show-ului fenomen

Un nou sezon al talent show-ului fenomen X Factor revine în curând pe Antena 1, iar pregătirile sunt deja în toi.

Galerie
Caravana X Factor se pregăteşte să străbată ţara în căutarea noului câştigător al talent show-ului fenomen | Antena 1

Prima etapă a audiţiilor va purta caravana X Factor în principalele oraşe ale ţării, în căutarea următorului super star al României, începând din 2 septembrie.

Citește și: Florin Ristei se alătură noului X Factor, în calitate de producător muzical

Caravana X Factor se pregăteşte să străbată ţara în căutarea noului câştigător

Cei care îşi doresc să dea visului lor o scenă sunt aşteptaţi pe 2 septembrie la Vega Hotels din Galaţi, chiar acasă la câştigătorul celui de-al treilea sezon X Factor şi producătorul muzical al emisiunii, Florin Ristei.

Articolul continuă după reclamă

„Anul acesta caravana începe chiar la mine acasă, la Galaţi. Îi aşteptăm încă de la primele ore ale dimineţii pe toţi cei care au încredere în vocea şi carisma lor, la Vega Hotels. Preselecţiile sunt doar primul pas pentru împlinirea unui mare vis, dar mereu am spus-o, drumul lor spre celebritate chiar de acolo începe! Vă aşteptăm la Galaţi, pe 2 septembrie!”, a dezvăluit Florin Ristei.

Următoarea oprire a caravanei X Factor va avea loc la Iaşi, pe 4 septembrie, la Grand Hotel Traian, iar întregul program poate fi consultat pe paginile de social media X Factor România.

X Factor, talent show-ul fenomen care a lansat cei mai mulţi artişti pe piaţa muzicală din România revine cu un nou sezon. Noul X Factor vine şi cu o nouă formulă de juriu, astfel că Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică vor trăi muzica în căutarea factorului X, în curând, pe Antena 1.

Voci extraordinare şi poveşti deosebite de viaţă se vor regăsi în sezonul spectacol al talent show-ului de pe Antena 1, singurul format în care pot participa atât solişti, cât şi grupuri la început de carieră.

Citește și: Imaginile pe care Florin Ristei le-ar vrea șterse de pe Internet. Ce și-a amintit despre parcursul său la X Factor

Cine prezintă cel mai nou sezon X Factor

Mihai Morar se alătură producţiei, în calitate de prezentator, într-un sezon spectacol al concursului, care îi aduce împreună la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică.

Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de radio din România, gazda matinalului de la Radio ZU şi realizatorul unuia dintre cele mai de succes podcasturi româneşti – Fain şi simplu, Mihai Morar a acceptat provocarea de a reveni pe scena X Factor, de data aceasta în calitate de prezentator. Omul de televiziune are în palmares statutul de mentor câştigător al primului sezon al emisiunii, alături de concurentul său, Andrei Leonte, chiar pe 1 ianuarie 2012.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x