Antena Căutare

Imaginile pe care Florin Ristei le-ar vrea șterse de pe Internet. Ce și-a amintit despre parcursul său la X Factor

Florin Ristei, câștigătorul sezonului 3 X Factor și jurat în sezoanele 9 și 10, este producător muzical în noul sezon X Factor. Artistul și-a amintit de trăirile sale din urmă cu 11 ani, privind imagini despre care a spus că le-ar vrea șterse pe pe Internet.

Galerie
Florin Ristei este producător muzical în sezonul 11 X Factor | Antena 1

Florin Ristei a privit imagini cu el de acum 11 ani, de pe vremea când adolescentul cunoscut pentru piesa „Dana” venea în fața juriului X Factor și arăta cât de mult evoluase pe plan muzical. După premiul X Factor, Florin Ristei a avut o carieră în ascensiune.

Artistul și-a amintit cum noaptea în care a câștigat X Factor a fost una dintre cele mai intense și fericite momente din viața lui. Florin Ristei a povestit cum a cântat cu trupa lui 5 ore la un concert după ce a ridicat trofeul X Factor.

„A fost cea mai copleșitoare experiență pe care am trăit-o atunci, la vârsta aia și aum când îmi aduc aminte, am momente în emisiune la Neatza când Dani îmi pronunță numele când se ridică părul pe mine, pentru că Dani a anunțat acum 11 ani cine a câștigat. Și acum când aud intonația de atunci mi se face pielea de găină. Noaptea aia a fost una dintre cele mai tari nopți din viața mea”, a povestit Florin Ristei.

Citește și: Noul X Factor aduce o nouă formulă de juriu la Antena 1. Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică sunt în căutarea factorului X

Florin Ristei se alătură noului X Factor, în calitate de producător muzical

Privind imaginile cu el de acum 11 ani, Florin Ristei a precizat că multe dintre ele ar fi șterse dacă ar avea această putere. Totuși, artistul se mândrește cu parcursul lui și este conștient că fiecare pas l-a dus în punctul unde e astăzi: parte din echipa Super Neatza, proaspăt câștigător Te cunosc de undeva!, moderator Fiertzi pe Insulă și producător muzical în sezonul 11 X Factor.

„Mamă, ce tinerel eram! Asta e pe Net? Dacă ar fi după mine, multe dintre imaginile astea ar dispărea de pe Internet. Normal că sunt mândru, dar gândind cu mintea de acum aș face lucrurile puțin diferit, evident, dar sunt etape pe care n-ai cum să le sari și mă bucur de fiecare etapă. A fost acum 11 ani, arătam cum arătam, gândeam cum gândeam, dacă nu gândeam așa atunci poate nu ajungeam unde sunt acum”, a spus Florin Ristei.

Din septembrie Florin Ristei îi așteaptă, în calitate de producător muzcial, pe cei care au factorul X și vor să-și schimbe viața în bine, așa cum a făcut-o și el în urmă cu 11 ani:

„A produce o emisiune din punct de vedere muzical cred că vine și cu o răspundere mare, cu o bucurie mare și cu o satisfacție că poți să influențezi cursul muzical al unei emisiuni. Va trebui să-i ajut pe conurenți să-și găsească exact drumul, plus că eu acum știu cam toate pozițiile din X Factor. Cred că un producător muzical poate da un sentiment de siguranță concurenților”, a spus Florin Ristei.

Citește și: Florin Ristei, show total la nunta Ilonei Brezoianu. Mirii au urcat și ei pe scenă. Ce dedicație i-a făcut Andrei soției sale

Florin Ristei se alătură noului X Factor, în calitate de producător muzical...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor Joi, 12.09.2024, 16:47
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x