Antena Căutare

Ce e mai de pret - marele premiu sau pastrarea propriului stil muzical?

Pe ungurul nostru preferat il asteptam data viitoare, din nou pe scena X Factor. Urmeaza o bruneta individualista, care ne-a incantat de la inceput modul in care a interpretat-o pe Nicki Minaj. In seara aceasta, vrea sa faca o schimbare de look.

Ce e mai de pret - marele premiu sau pastrarea propriului stil muzical? Galerie
Inca o sansa la marele premiu: formarea unui grup

Inainte sa delibereze, Cheloo o avertizeaza: “A fost o alegere care s-ar putea sa te coste!” . Ezitand, Anestezia saluta juriul, poate pentru ultima data.

La polul opus, o avem pe Daria! Fata care ne-a invatat ce inseamna sa tragi jaluzele renunta complet la ele de data aceasta si vine pe scena in sort, tricou cu decolteul la vedere, cizme si - cireasa de pe tort – doua codite razlete in par.

“Aoleu! Asta e intrarea ta? Cum te-ai gandit sa intri in halul asta?”, exclama “socat” Bittman. Nu ca nu ar fi simpatica juratului, dar… sa ne asteptam la ceva country-rock in seara asta?

Ca sa nu fie monoton programul juratilor, hai sa vedem si un baiat. Cu putin noroc, va alege o melodie originala, un cantec in premiera pentru acest sezon X Factor Romania. Razvan Encuna nu tine insa iasa din tipare. Un “Feelin’ good” ar trebui sa il treaca de aceasta proba:

Trei voci bune, trei voci diferite – care dintre ele a incantat juriul si care i-a facut pe jurati sa strambe din nas?

De la Anastasia Sandu, a noastra pin-up girl, trebuie sa ne luam ramas bun, cu regret. Numai ea stie ce vrea sa faca in continuare. In schimb, Daria si Razvan au acceptat sa treaca in etapa urmatoare ca grup.

Bootcamp se drege cu miere? Sau cu o sabie inghitita?... Dan Bittman: " Voi sunteti branza buna in burduf de caine"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x