Antena Căutare

Dan Bittman: " Voi sunteti branza buna in burduf de caine"

Unii si-au dat cu stangul in dreptul, altii au incercat sa fie cea mai buna versiune a lor in aceasta seara, dar nu au implinit asteptarile juratilor.

Dan Bittman: " Voi sunteti branza buna in burduf de caine" Galerie
Interpretare induiosatoare: Diana Cazan, "In The Arms of An Angel"

Unii si-au dat cu stangul in dreptul, altii au incercat sa fie cea mai buna versiune a lor in aceasta seara, dar nu au implinit asteptarile juratilor. Cum-necum, Diana Scripca a intrat prima pe scena din urmatorul grup. Cu ochelari de hipster pe nas, Diana a inceput sa faca rap, ca doar Cheloo a promis ca o ia sub aripa lui.

Flavian a urcat apoi pe scena, de data aceasta pregatit sa cante o melodie mai aproape de sufletul lui, “You Raise Me Up”, piesa interpretata anterior de Ioan Man si Laurentiu Barzoi.

Alexandra, a carei porecla va ramane mult timp de acum inainte Inna, a imbracat o rochita neagra pe corp, si-a tapat parul si a intrat hotarata pe scena sa cante despre ce inseamna sa fii “simply the best”, a lui Tina Turner. Numai ca a intalnit cateva piedici, pe ici, pe colo :))

Nadir a avut o aparitie pe placul Deliei, care i-a dus dorul in tot acest timp. El a mizat pe o piesa a lui Usher cu David Guetta, care ar ridica spectatorii la dans.

Juju s-a costumat (ca tot e Halloween, probabil) intr-un Bruno Mars. Desi asemanarea a fost izbitoare, ea s-a limitat doar la look. Melodia aleasa de tanar a fost una de pe meleagurile noastre, Karie ft. Skizzo Skillz & Pavel Stratan.

Ultima venita, prima care a reusit sa faca juriul sa zambeasca: Diana Cazan. Ea si-a ales o melodie demna de un inger, care i-a pus in evident vocea si frumusetea interioara:

"Branza buna in burduf de caine" – aceasta a fost concluzia juratului Dan Bittman. Nadir nu s-a concentrat suficient, Alexandra nu a ridicat pe nimeni in picioare iar Diana le-a reconfirmat ca vocea ei se preteaza melodiilor sentimentale. Nu merg mai departe… ca grup, ci individual! Toti trei au trecut.

In schimb, Juju, Diana Scripca, proful de matematica si Polixenia nu au dovedit ca se pot ridica cerintelor exigente ale juriului.

Ce e mai de pret - marele premiu sau pastrarea propriului stil muzical?... Teatrali si feminini: Pot face Bernice si Laurentiu un grup impreuna?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x