Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Adrian Petrache și Loredana, show plin de pasiune: „A fost un moment cum n-am mai văzut pe această scenă”

Adrian Petrache a cântat alături Loredana în Finala X Factor 2020 o piesă ale cărei versuri au fost compuse chiar de jurată. Momentul a fost unul pasional și a reușit să pătrundă în sufletele privitorilor.

Adrian Petrache, pe scena X Factor 2020, împreună cu Loredana Galerie
Adrian Petrache, în duet cu mentorul său, Loredana, pe scena X Factor 2020 | A1.ro

Al doilea moment al lui Adrian Petrache din Marea Finală X Factor 2020 a fost împreună cu metorul său, Loredana, despre care are numai cuvinte de laudă.

Adrian Petrache s-a declarat încântat de devotamentul Loredanei și mărturisește că l-a ajutat extrem de mult.

„E foarte implicată. M-am dus la ea să repetăm și am stat 7 ore”, a spus Adrian Petrache despre mentorul său.

Adrian Petrache și Loredana, show de excepție în Finala X Factor 2020

Loredana a compus versurile pe o muzică armenească iar piesa, în primă audiție, s-a potrivit mănușă pentru duetul ei cu finalistul Adrian Petrache.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Adrian Petrache, tânărul cu chitara care a umplut scena. Vezi momentele care l-au adus în Finală

Pe linia melodică a piesei armenești „Sire qez lianam” și cu versuri în limba română, Loredana și Adrian Petrache au creat pe scena X Factor 2020 un moment memorabil.

Voce, mișcare scenică și senzualitate sunt cele trei cuvinte care definesc momentul Loredanei cu Arian Petrache.

Delia, despre duetul Loredanei cu Adrian Petrache: „A fost un moment cum n-am mai văzut la X Factor”

„Simt că noi aici ne-am înfierbântat. A fost un moment cum n-am mai văzut la X Factor. E pentru prima oară când vedem un moment cu asemenea încărcătură. A fost pasiune”, a comentat Delia momentul.

Îl poți vota pe Adrian Petrache pe tot parcursul emisiunii, prin SMS la 1313 cu textul „Adrian”. Poți vota o singură dată de pe același număr de telefon doar din România, din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom, iar costul unui SMS este de 1,19 euro cu TVA inclus.

Citește și: Concurenții X Factor, repetiții alături de invitații speciali din marea finală

„Adrian are stofă de învingător și nu m-a sedus doar pe mine, ci pe toți care l-au văzut și pe ceilalți jurați. Este acel tip de artist pe care nu dai doi bani când îl vezi, dar când deschide gura se întâmplă o magie! E băiatul care a venit fără nicio șansă și care vrea să spargă tiparele, el nu vrea să imite pe nimeni! Aștept să fie o seară extraordinară, în care să avem parte de emoții extraordinare, de energie, să ne bucurăm, să fie o seară glorioasă pentru că încheie acest sezon care a fost de neoprit și orice se întâmplă, arată că suntem puternici și că suntem învingători!”, a spus Loredana la începutul Finalei.

Finala X Factor 2020. Sonia Mosca și Delia, moment magistral în limba română: „Aveți o chimie aparte”... Finala X Factor 2020. Sonia Mosca a lăsat publicul fără cuvinte: „Sunteți pregătiți pentru o furtună muzicală?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x