Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Adrian Petrache, moment senzațional alături de Florin Ristei. Loredana a izbucnit în lacrimi

Adrian Petrache a cucerit publicul X Factor prin vocea, șarmul și atitudinea lui. În Finala X Factor 2020 Adrian Petrache a transmis emoție și a demonstrat că este un adevărat artist.

Florin Ristei a cântat alături de Adrian Petrache, în Finala X Factor

A1.ro

În Finala X Factor 2020 Adrian Petrache ar fi trebuit să cânte cu unchiul său, Florin Salam, însă din momente obiective acesta nu a mai putut ajunge.

Florin Salam a participat la repetiții și s-a declarat entuziasmat de performanța nepotului său.

Așadar, Florin Ristei s-a oferit să vină în ajutorul lui Adrian Petrache, deoarece cunoștea piesa pe care urma să o interpreteze concurentul.

Adrian Petrache și Florin Ristei, moment pregătit în câteva minute, în culisele X Factor 2020

Așadar, Adrian Petrache și Florin Ristei au interpretat piesa „Shape of my heart”, cu o intervenție în limba română, iar momentul a emoționat-o pe Loredana până la lacrimi.

Chiar dacă momentul a fost pregătit preț de câteva minute în culise, rezultatul final a fost de-a dreptul încântător, demn de Finala X Factor 2020.

Citește și: X Factor 2020. A mizat pe naturalețe și i-a surprins din nou pe jurați. Adrian Petrache a adus zâmbetul pe chipurile tuturor

Florin Ristei a mărturisit că a decis să cânte alături de Adrian Petrache pentru că-l apreciază foarte mult, iar Adrian i-a mulțumit pentru că „l-a salvat” în această seară.

Loredana, în lacrimi în timpul duetului Adrian Petrache-Florin Ristei

A fost a doua oară în sezonul 9 X Factor când Adrian Petrache a întâmpinat o dificultate înainte să urce pe scenă. În etapa Bootcamp-ului, Adrian Petrache și-a spart chitara, ceea ce l-a debusolat, însă a demonstrat că talentul lui este mai presus de orice obstacol.

„Sunt extrem de emoționată. În cântecul ăsta e toată povestea. Tot ceea ce un artist trăiește. Ceea ce ne rămân sunt lacrimile care ne ard”, a mărturisit Loredana, cu ochii în lacrimi, după prestația finalistului său Adrian Petrache.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Adrian Petrache, tânărul cu chitara care a umplut scena. Vezi momentele care l-au adus în Finală

Îl poți vota pe Adrian Petrache pe tot parcursul emisiunii, prin SMS la 1313 cu textul „Adrian”. Poți vota o singură dată de pe același număr de telefon doar din România, din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom, iar costul unui SMS este de 1,19 euro cu TVA inclus.

De-a lungul sezonului 9 X Factor, Adrian Mihai Petrache a reușit să-i încânte pe jurați cu talentul, energia și atitudinea lui.

Citește și: Florin Ristei și Adrian Petrache, duet de senzație la Neatza cu Răzvan și Dani. Interpretarea celor doi a stârnit aplauze

Adrian Petrache, nepotul lui Flroin Salam a pășit pe scena X Factor 2020 și i-a uimit pe toți cu chitara lui. Tânărul de 22 de ani a învățat de mic să cânte la chitară, de la bunicul său. În prezent, pe lângă muzică, finalistul X Factor se ocupă și de facultate, studiind Dreptul.

„Mi se pare super mișto să împărtășești supărările pe scenă. Faptul că-ți asumi că vii dintr-o comunitate și datorită lor ești aici e un lucru extraordinar. Mi-am dat seama că tu poți să supraviețuiești pe scenă. Tu ai scos adevărul din tine”, i-a spus Loredana lui Adrian Petrache în Bootcamp.

Finala X Factor 2020. Super 4 și frații Ristei, demonstrație de voce și energie: „Florin era în transă”... Finala X Factor 2020. Andrada Precup și Ștefan Bănică, show total pe scenă: „Este o performanță care te lasă fără cuvint...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x