Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Adrian Petrache, moment senzațional alături de Florin Ristei. Loredana a izbucnit în lacrimi

Adrian Petrache a cucerit publicul X Factor prin vocea, șarmul și atitudinea lui. În Finala X Factor 2020 Adrian Petrache a transmis emoție și a demonstrat că este un adevărat artist.

Adrian Petrache, pe scenă alături de Florin Ristei
Florin Ristei a cântat alături de Adrian Petrache, în Finala X Factor | A1.ro

În Finala X Factor 2020 Adrian Petrache ar fi trebuit să cânte cu unchiul său, Florin Salam, însă din momente obiective acesta nu a mai putut ajunge.

Florin Salam a participat la repetiții și s-a declarat entuziasmat de performanța nepotului său.

Așadar, Florin Ristei s-a oferit să vină în ajutorul lui Adrian Petrache, deoarece cunoștea piesa pe care urma să o interpreteze concurentul.

Adrian Petrache și Florin Ristei, moment pregătit în câteva minute, în culisele X Factor 2020

Așadar, Adrian Petrache și Florin Ristei au interpretat piesa „Shape of my heart”, cu o intervenție în limba română, iar momentul a emoționat-o pe Loredana până la lacrimi.

Chiar dacă momentul a fost pregătit preț de câteva minute în culise, rezultatul final a fost de-a dreptul încântător, demn de Finala X Factor 2020.

Citește și: X Factor 2020. A mizat pe naturalețe și i-a surprins din nou pe jurați. Adrian Petrache a adus zâmbetul pe chipurile tuturor

Florin Ristei a mărturisit că a decis să cânte alături de Adrian Petrache pentru că-l apreciază foarte mult, iar Adrian i-a mulțumit pentru că „l-a salvat” în această seară.

Loredana, în lacrimi în timpul duetului Adrian Petrache-Florin Ristei

A fost a doua oară în sezonul 9 X Factor când Adrian Petrache a întâmpinat o dificultate înainte să urce pe scenă. În etapa Bootcamp-ului, Adrian Petrache și-a spart chitara, ceea ce l-a debusolat, însă a demonstrat că talentul lui este mai presus de orice obstacol.

„Sunt extrem de emoționată. În cântecul ăsta e toată povestea. Tot ceea ce un artist trăiește. Ceea ce ne rămân sunt lacrimile care ne ard”, a mărturisit Loredana, cu ochii în lacrimi, după prestația finalistului său Adrian Petrache.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Adrian Petrache, tânărul cu chitara care a umplut scena. Vezi momentele care l-au adus în Finală

Îl poți vota pe Adrian Petrache pe tot parcursul emisiunii, prin SMS la 1313 cu textul „Adrian”. Poți vota o singură dată de pe același număr de telefon doar din România, din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom, iar costul unui SMS este de 1,19 euro cu TVA inclus.

De-a lungul sezonului 9 X Factor, Adrian Mihai Petrache a reușit să-i încânte pe jurați cu talentul, energia și atitudinea lui.

Citește și: Florin Ristei și Adrian Petrache, duet de senzație la Neatza cu Răzvan și Dani. Interpretarea celor doi a stârnit aplauze

Adrian Petrache, nepotul lui Flroin Salam a pășit pe scena X Factor 2020 și i-a uimit pe toți cu chitara lui. Tânărul de 22 de ani a învățat de mic să cânte la chitară, de la bunicul său. În prezent, pe lângă muzică, finalistul X Factor se ocupă și de facultate, studiind Dreptul.

„Mi se pare super mișto să împărtășești supărările pe scenă. Faptul că-ți asumi că vii dintr-o comunitate și datorită lor ești aici e un lucru extraordinar. Mi-am dat seama că tu poți să supraviețuiești pe scenă. Tu ai scos adevărul din tine”, i-a spus Loredana lui Adrian Petrache în Bootcamp.

Finala X Factor 2020. Super 4 și frații Ristei, demonstrație de voce și energie: „Florin era în transă”... Finala X Factor 2020. Andrada Precup și Ștefan Bănică, show total pe scenă: „Este o performanță care te lasă fără cuvint...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x