Antena Căutare

Ce moment, câtă sensibilitate! Alin Buruiană, boemul incurabil de la X Factor: "Mi se pare obligatorie prezenţa ta aici"

Are 22 de ani, vine din Arad şi este un “vulcan gata să erupă”! Alin Buruiană este, fără nicio îndoială, unul dintre cei mai buni concurenţi din istoria “X Factor”

Are 22 de ani, vine din Arad şi este un “vulcan gata să erupă”! Alin Buruiană este, fără nicio îndoială, unul dintre cei mai buni concurenţi din istoria “X Factor”

“Sunt o fire boemă, amuzantă, îmi place să gândesc pozitiv şi sunt mândru de vocea mea”, îşi începe Alin Buruiană prezentarea, nerăbdător fiind să urce pe scena de la “X Factor”.

“Mă încearcă o stare de nerăbdare, simt un vulcan în mine care este gata să erupă”, spune concurentul. Şi a reuşit! Piesa “Memory” de la Barbra Streisand a fost alegerea perfectă, aşa cum recunosc şi juraţii: “Mi se pare obligatorie prezenţa ta aici”. Primeşte patru de “DA” şi aplauze până la cer!

Şi mai interesant este faptul că Alin este chiar nepotul uneia dintre cele mai frumoase actrițe de pe scena românească, Mariana Buruiană.

Născută într-o familie cu spirit de artist, cu un tată poet și o mamă pictoriță, Mariana Buruiană a devenit una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Remarcată pentru frumusețea sa desăvârșită și talentul nativ, Mariana Buruiană a făcut roluri memorabile în producții precum ”Domnișoara Christina” sau ”Să mori din dragoste de viață”.

Deși mulți critici și colegi de breaslă, precum Marcel Iureş sau Adrian Pintea, o vedeau ca pe una dintre actrițele care vor face istorie în cinematografia din România, Mariana Buruiană a uimit pe toată lumea când, la începutul anilor 1990, a decis să se retragă din lumină reflectoarelor pentru a se apropia de Dumnezeu și a scrie cărți religioase.
Talentul său artistic s-a păstrat însă în familie, astfel că nepotul acesteia, Alin, în vârstă de 22 de ani, este acum student la Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara, secția ”Canto clasic”.

Descarcă acum aplicația „X Factor” și votează-ți favoritul! Detalii pe http://a1.ro/xfactor/

Nu rata „X Factor” de săptămâna viitoare, vineri de la ora 21.00!

Aşa ceva nu ai mai văzut la X Factor! Irina Grosu sau Ira Graza, un aparat muzical inedit şi un Carla's Dreams pe post d... Juraţii de la "X Factor" se "bat" în bancuri! Cum au reuşit Carla's Dreams şi Ştefan Bănică Jr. să f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x