Antena Căutare

Cizmele "ucigător de sexy" pe care numai Delia le putea încălța. Cât de bine arată și cum îi scot în evidență corpul

Delia a reușit să își surprindă și impresioneze fanii din nou, de această dată cu o ținută futuristă, accesorizată cu o pereche de cizme “ucigător de sexy”.

Colaj cu Delia
Cizmele spectaculoase pe care le-a purtat Delia | Instagram

Delia are experiență de ani de zile atunci când vine vorba de ținute impresionante, ce atrag atenția fanilor și publicului larg.

Diva nu se sfiește să își expună ținutele deosebite pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, unde își încântă adesea fanii cu mici momente din viața personală, inclusiv călătoriile sale, imagini din culisele emisiunilor la care participă și e jurat, precum X Factor și iUmor, dar și selfie-uri.

Delia, imagine pe Instagram încălțată cu cizme “ucigător de sexy”

Cunoscută pentru stilul ei nonconformist, Delia și-a încântat de-a lungul timpului fanii cu diferite ținute extravagante, de la un sacou cu umerii exagerați, până la un look mai relaxat, multicolor.

Recent, diva cunoscută pentru prestațiile ei spectaculoase a adoptat un look futurist, pe care l-a împărtășit și cu urmăritorii ei de pe Instagram, rețea de socializare pe care a strâns 2.5 milioane de urmăritori.

Citește și: Poză rară cu Delia în costum de baie. Artista a publicat "cel mai tare selfie" și i-a surprins pe fani

Ea a publicat o serie de 3 imagini, ce par să fi fost făcute într-o parcare. Prima poză din serie e alb-negru, pe când celelalte două sunt color.

În imagini, Delia apare îmbrăcată într-o ținută argintie, metalică, largă, ce strălucește în blitzul dispozitivului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Delia a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari cu ramă pătrată, ce îi acopereau o parte semnificativă a feței, plus accesoriul care a atras atenția tuturor în comentarii - o pereche de cizme.

Pentru a completa ținuta SF, Delia a optat pentru o pereche de cizme până deasupra genunchilor.

Cizmele “ucigător de sexy” aveau tocul mai gros și botul ascuțit, însă detaliul cel mai spectaculos era culoarea lor.

Cizmele erau tot argintii, la fel ca rochia avangardistă, însă sclipeau datorită numeroaselor aplicații care acopereau toată suprafața. Încălțămintea neobișnuită a pus în evidență picioarele tonifiate ale divei.

Pentru a pune în evidență ținuta neașteptată, Delia a optat să și pozeze într-un stil nonconfirmist, inițial în picioare, la fel ca un manechin, după care s-a lăsat treptat în jos. În ultimele două imagini, ea s-a uitat fix în cameră, deasupra ochelarilor.

Seria de imagini a strâns deja peste 20.000 de aprecieri și zeci de comantarii în care fanii își arată admirația pentru Delia și ținuta ei.

“Mi-a plăcut finala iUmor și vreau să te felicit pentru tot ceea ce ești și felul cum gândești, ai toată aprecierea mea !!” a scris o fană.

“EȘTI SUPERBAAAAAAA,” a scris un alt urmăritor al Deliei, urmat de un alt compliment: “Ce super ești Delia”.

Fanii i-au asemănat look-ul și cu cele purtate de vedete de la Hollywood, inclusiv Ariana Grande, considerată cea mai mare vedetă pop din SUA în acest moment, și au numit-o pe Delia un "fashion icon".

“La prima vedere am crezut că e Ariana Grande. Defo a fashion icon,” a scris un alt fan.

Nu doar fanii s-au întrecut în complimente în comentariile imaginilor. Bella Santiago, fosta câștigătoare X Factor, ce a făcut parte din echipa Deliei, a comentat cu mai multe emoji-uri pozele, prin care își arăta aprecierea.

În cadrul finalei X Factor 2020, Bella Santiago a avut un număr extraordinar pe scena care i-a schimbat viața, așa cum susține ea.

Mai mult, după prestația incendiară, Bella a ținut să îi mulțumească Deliei și să o felicite pentru alegerile extraordinare de echipe pe care le-a făcut până acum la X Factor.

Delia a reușit să își impresioneze fanii de pe Instagram încă o dată, cu ajutorul ținutei ei spectaculoase, completată de perechea de cizme “ucigător de sexy”, pe care doar ea le-ar fi putut încălța și face să arate spectaculos.

Fotografia Loredanei care a stârnit reacții: „Ești o adolescentă inocentă și fără minte". Cum apare diva... Preselecții X Factor România 2021. Cum te poți înscrie și care sunt condițiile de participare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x