Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Bella Santiago, revenire senzațională pe scena care i-a schimbat viața. Cu ce ținută răvășitoare a surprins

Marea finală X Factor aduce încă un moment senzațional în sezonul 9. Bella Santiago, câștigătoarea X Factor din 2018, a revenit pe scena care i-a schimbat viața, cu o prestație inspirată de celebra Beyonce.

Bella Santiago, scena X Factor 2020, marea finala Galerie
Bella Santiago a avut un moment spectaculos în marea finală X Factor 2020 | Antena 1

Bella Santiago a cucerit inima publicului din România în sezonul X Factor din 2018, cu vocea ei senzațională, dar și cu personalitatea ei optimistă.

În finala X Factor 2018, Bella a cântat un mash-up al celebrei Beyonce și, în sezonul 9 al show-ului, a revenit pe scenă cu o prestație inspirată de aceeași divă.

De această dată, câștigătoarea X Factor a impresionat din nou juriul cu melodiile If I Were A Boy și You Oughta Know, cel mai cunoscut cântec al artistei Alanis Morissette.

Bella Santiago, răvășitoare pe scena finalei X Factor 2020 într-o rochie care i-a pus în evidență picioarele

Bella a revenit pe scena X Factor într-o rochie argintie și sclipitoare, care i-a scos în evidență picioarele tonifiate.

Citește și: Ce face Bella Santiago cu banii de la X Factor. Și-a deschis o afacere nouă

Ținuta avea o mânecă plină de volane, ce i-a accentuat și mișcările spectaculoase, și a fost accesorizată cu o pereche de sandale argintii care se legau pe picior și cercei lungi, sclipitori.

Câștigătoarea X Factor a fost acompaniată pe scenă de o trupă de dansatori, toți îmbrăcați în negru, cu măști de aceeași culoare pe față.

În ciuda lungimii rochiei spectaculoase, Bella a făcut senzație pe scena X Factor, cu un dans extraordinar. La un moment dat, fosta câștigătoarea a căzut și în genunchi și a început să dea din cap pe ritmul melodiei.

Bella Santiago a cântat una dintre cele mai cunoscute melodii ale artistei Beyonce în marea finală X Factor 2020

Bella a intrat pe scenă pe melodia Who Run The World (Girls), dar a început să cânte pe notele If I Were A Boy, ambele compoziții ale celebrei Beyonce.

Citește și: Bella Santiago, câștigătoarea „X Factor”, o viață de roman: ”Vreau să am bani să-mi cresc fetița!”

Melodia a fost punctată și de un moment neașteptat, când Bella a început să cânte celebra You Oughta Know, cea mai cunoscută melodie a cântăreței din Canada, Alanis Morissette, inspirat de prestația lui Beyonce din cadrul celei de-a 52-a ediții a Premiilor Grammy.

Bella Santiago a cântat un mash-up al melodiilor lui Beyonce și Alanis Morisette

În timpul melodiei emoționante, Bella a căzut și în genunchi, pentru a oferi un show cu adevărat memorabil în finala X Factor 2020, înainte de a reveni la melodia If I Were A Boy, cu care a încheiat întreaga prestație.

Show-ul X Factor i-a schimbat viața Bellei Santiago

După prestația extraordinară, Bella a stat de vorbă pe scena X Factor cu Răzvan și Dani. Vedeta “din județul Filipine” a vorbit despre experiența ei X Factor din urmă cu 2 ani și ce impact a avut show-ul asupra ei.

Citește și: Vezi toate știrile și noutățile despre show-ul X Factor aici

“X Factor mi-a schimbat viața foarte mult,” a declarat Bella, vizibil emoționată. “Și sunt foarte fericită că oamenii din România mă apreciază și m-au votat și că am câștigat X Factor. Sunt foarte fericită.”

Fosta câștigătoare X Factor nu s-a sfiit nici să vorbească despre emoțiile pe care le simte de fiecare dată când se urcă pe scenă, în ciuda succesului cunoscut în cadrul emisiunii.

Bella Santiago: "X Factor mi-a schimbat viața!"

“Mereu, mereu am emoții,” a declarat ea.

Bella a vorbit și despre Delia, jurata alături de care a câștigat în ediția din 2018, și de finalista actuală a divei, Sonia, și fostul concurent Florin Ristei.

“Chiar are o voce foarte bună Sonia, dar și voce foarte bună de la Ristei,” a declarat Bella Santiago.

Vezi momentul spectaculos al Bellei Santiago din finala X Factor 2020, sezonul 9, în video-ul de sus.

X Factor 2020 #DENEOPRIT ⏩ Urmărește sezonul 9 și pe Antena Play!

Finala X Factor 2020. Super 4, momentul fabulos pe care publicul nu-l va uita prea curând: „Sunt într-o simbioză vocală ... Finala X Factor 2020. Cine este marele câștigător al sezonului 9...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x