Antena Căutare

Ei sunt concurenții din categoria Loredanei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul băieților sub 24 de ani

În sezonul cu numărul 9 X Factor, Loredana este mentorul băieților cu vârsta sub 24 de ani.

Loredana, la filmările pentru promo-ul sezonului 9 X Factor
Loredana - X Factor, sezonul 9 | Antena 1

X Factor 2020 a început în forță și, în ciuda tuturor obstacolelor, talentul și muzica merg mai departe.

Membra juriului X Factor a început deja să își ocupe locurile din Bootcamp și se declară încântată de vocile speciale pe care a ales să le trimită în aceasta etapă a show-ului.

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria lui Florin Ristei care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul grupurilor

Aceștia sunt concurenții din categoria "băieți sub 24 de ani" care au cucerit audiența, au primit 4XDA și merg direct în Bootcamp, acolo unde Loredana le va fi mentor.

Adrian Petrache

Are doar 19 ani și a reușit să impresioneze juriul X Factor în prima ediție a sezonului 9. Adrian Petrache spune că a învățat de mic să cânte la chitară de la bunicul său iar primele reprezentații le-a oferit trecătorilor pe stradă.

"Niciodată nu mi-a fost rușine să fac orice se leagă de faptul că eu cânt", a declarat concurentul din grupa Loredanei.

Pe scena X Factor a ales să interpreteze piesa "Hard Times", a lui Ray Charles, iar membrii juriului au fost cuceriți de vocea, carisma și pasiunea lui Adrian Petrache.


Citește și: Ei sunt concurenții din categoria Deliei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul grupei "mixt peste 24 de ani"

Theodor Andrei

Theodor are 15 ani și a venit cu temele făcute la X Factor 2020. Concurentul le-a avut pe toate: ținută, voce și atitudine.

Adolescentul a recunoscut că este fanul numărul 1 al lui Ștefan Bănică și că are o colecție impresionantă a albumelor lansate de juratul X Factor.

În etapa audițiilor sezonului 9 X Factor, Theodor Andrei a interpretat într-o manieră originală piesa "If I Can Dream", a lui Elvis Presley.

Timbrul aparte și curajul cu care a ales să abordeze melodia i-au adus locul în Bootcamp.


Robert Botezan

Robert Botezan a impresionat audiența cu o compoziție proprie, intitulată "Lucifer".

La momentul apariției pe scena X Factor, Robert Botezan avea 23 de ani, iar prestația lui memorabilă i-a adus locul în categoria Loredanei.

"Sunt un om diferit și un artist greu de înțeles, cel puțin deocamdată", a spus Robert Botezan.

Cu un stil aparte și o voce cum rar ai ocazia să auzi, concurentul a reușit să demonstreze că are toate atuurile pentru a merge direct în Bootcamp.


Citește și: Concurentele din categoria lui Ștefan Bănică care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul fetelor sub 24 de ani

Arthur Horeanu

Arthur Horeanu e definiția concurentului talentat, cu un stil unic, dornic de afirmare. Adolescentul de 15 ani a pășit încrezător pe scena X Factor și, pe acordurile piesei "I Don't Want To Be" le-a oferit tuturor un spectacol de zile mari.

"Face parte din așii mei! Poate chiar jokerul!", a declarat Loredana.

Loredana a fost încântată de modul în care s-a prezentat Arthur pe scena X Factor și a decis să îi ofere șansa de a merge direct în Bootcamp.


Denis Costea

Denis Costea le-a demonstrat juraților X Factor că este un showman desăvârșit.

Concurentul de 14 ani a urcat pe scenă cu mult curaj și a interpretat piesa "Cruisin' for a Bruisin'". Elementul surpriză al momentului său a fost saxofonul, un instrument pe care Denis îl stăpânește extrem de bine.

"E cea mai mișto apariție din această seară: tu, cum ai venit cu saxofonul și cum ai vorbit. Te rog din suflet, păstrează-mă în starea asta", i-a spus Ștefan Bănică lui Denis Costea.


David Adrian Ștefan

Puțini sunt cei care îl cred că are 14 ani atunci când iau contact cu el pentru prima dată. O astfel de reacție au avut și jurații când David a pășit pe scenă.

Puștiul a ales pentru X Factor piesa "Who's Lovin' You", a celor de la Jackson 5, iar toți cei prezenți au fost fascinați din primele secunde. Atât jurații cât și cei din public l-au aplaudat la scenă deschisă pe David.

Deși este cel mai mic concurent care a participat până acum la X Factor 2020, prestația lui de pe scenă a fost impecabilă.

"Ai o voce super tare!", spus Loredana.

David Adrian Ștefan a primit 4XDA și merge direct în Bootcamp, unde o va avea ca menor pe Loredana.


Iulian Selea

Iulian a fost declarat la vârsta de 9 ani ce mai frumos copil din Europa. Acesta a primit atunci o coronă superbă pentru titlul de Mini Mister Europa, o coroană din cristal pe care a spart-o din greșeală, dar acest lucru nu i-a adus deloc ghinion.

Loredana: "Vreau să-ți spun sincer că ai evoluat extrem de mult."

Tânărul a participat de-a lungul timpului la mai multe emisiuni, unde s-a remarcat datorită talentului și frumuseții lui. Acesta a făcut în trecut parte din trupa Maxim, proiect care în acest moment s-a terminat.

Pe scenă Iulian a interpretat melodia You Are The Reason și a impresionat.


Eden Loren

Eden Loren, un italian cu șarm, a venit la X Factor pentru a-i impresiona pe jurați cu talentul său muzical.

La doar 18 ani, Eden a cântat cu multă pasiune “Il Mare Calmo Della Sera”, o combinație de genuri muzicale. Vocea lui extraordinară a stârnit aplauze furtunoase atât în public, cât și în rândul juraților.

“Vocea ta e incredibilă. Ești extrem de talentat”, l-a lăudat Loredana.


X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon joi și vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Kalon Rae și Iulian Canaf au intrat direct în grupa Deliei la X Factor, sezonul 9... Ei sunt concurenții din categoria lui Florin Ristei care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul grupurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x