Antena Căutare

Este un model pentru tinerele voci și un om real în fața camerelor. Însă, în ciuda faimei sale, Delia nu neagă că și-ar dori un documentar despre viața ei: "Nu mi-ar plăcea să se scrie o carte despre mine"

Este o fire energică, extrem de extrovertita şi nu ratează nicio ocazia să îşi surprindă fanii. După cum chiar ea declară, Delia este o persoană creativă, care reuşeşte să se reinventeze de fiecare dată.

Este o fire energică, extrem de extrovertita şi nu ratează nicio ocazia să îşi surprindă fanii. După cum chiar ea declară, Delia este o persoană creativă, care reuşeşte să se reinventeze de fiecare dată.

Artista urăşte clişeele şi încearc, de fiecare dată, să le depăşească, prin orice metodă. De cele mai multe ori, stilul său extravagant, are un cuvânt greu de spus. Nu este genul de persoană care s-ar lăsa periată (și la propriu, şi la figurata) şi nici nu se încadrează în tiparul fetelor de Dorobanţi, însă, recunoaşte, în cele din urmă, că nu i-ar displăcea deloc ideea unui documentar despre viaţa sa:

"Nu mi-ar plăcea să se scrie o carte despre mine, mi se pare un pic cliseistic. Nici măcar un film, poar doar un documentar", mărturiseşte Delia, într-un interviu pentru revista Unica.

Fără doar și poate este un nume în lumea muzicală de la noi, iar toate laudele pe care le primeşte sunt pe deplin îndreptăţite. Însă, jurata de la X Factor ştie cine a făcut-o "om și artist mare":

"Ceea ce m-a făcut să fiu ce sunt azi sun, în primul rând, părinţii, oamenii care mau ajutat, şcoala pe care am făcut-o şi pe care o consider foarte importantă şi temperamentul meu extrem de realist şi bine ancorat în cotidian", recunoaște vedeta, pentru aceeași publicație.

Delia, purtată în brațe de Horia Brenciu! Cei doi fac show de zile mari pe scena „X Factor”... ”Asalt” la audițiile pentru cel de-al șaptelea sezon X Factor. Horia Brenciu, înconjurat de copii. I s-au urcat și în ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x